Djevojka pomogla Amri, stigla nagrada od Edina Džeke
Edin je zahvalio Alessiji i uručio joj dres

Kakva subota u Rimu

Djevojka pomogla Amri, stigla nagrada od Edina Džeke

Edmir Škorić

Djevojka po imenu Alessia uveliko je u subotu pomogla porodici Edina Džeke. Dok je Edin Džeko igrao meč protiv Fiorentine, u kojem je Roma poražena s 2:0, njegova supruga Amra ostala je bez torbe, koju je izgubila u nekoj od rimskih ulica.

Na njenu sreću, torba je završila u rukama Alessije, koja je u istoj pronašla kreditne kartice, novac i dokumente, pa je uvidjela da se radi o supruzi poznatog napadača Rome.

"Kada vaš pas umjesto njuškanja tartufa njuška torbe, onda je ovo rezultat", napisala je Alessia na Instagramu, objavivši i fotografaiju sa Edinom.

Na kraju se Alessia upoznala s Edinom i njegovom suprugom, potom je poštena djevojka dobila zagrljaj od bh. reprezentativca i dres na poklon, a i sama Amra joj se zahvalila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi