Niko živ na aerodromu u Beogradu nije prepoznao legendu Liverpoola, a čovjek ima tek 42 godine

Imao nastup

Niko živ na aerodromu u Beogradu nije prepoznao legendu Liverpoola, a čovjek ima tek 42 godine

Endin Čaušević

Mnogi fudbaleri nakon završetka igračke karijere odluče ostati dio najvažnije sporedne stvari na svijetu i većina njih se posveti trenerskom poslu, ali ima i onih koji naprave potpuni preokret u životu i krenu da se bave nekom potpuno drugačijom profesijom.

Najbolji dokaz za to je nekadašnji reprezentativac Francuske i napadač Liverpoola, Djibril Cisse, koji je svoju igračku karijeru završio još 2015. godine, ali nakon toga se dva puta vraćao na scenu.

Prvo je pauzu prekinuo 2017. godine i odigrao je sezonu u švicarskom Yverdon Sportu, a isto je uradio i prije dvije godine kada je potpisao za PAO Chicago, ali u tom klubu se zadržao svega dva mjeseca.

Cisse je tako na ljeto 2021. godine definitnivno stavio tačku na svoju karijeru i maksimalno se posvetio muzici kojom se aktivno bavi već sedam godina.

Nakon što je okačio kopačke o klin prvi put odlučio je da bude DJ i to mu ide poprilično dobro jer nastupa po cijelom svijetu, a vjerovali ili ne prije par dana Cisse je nastupao i u našem komšiluku.

Oglasi

Naime, nekadašnji francuski napadač u petak ujutro doputovao je u Beograd gdje je tu noć nastupao u jednom tamošnjem klubu i ostavio je poprilično dobar utisak sudeći po komentarima na društvenim mrežama.

No, po dolasku na aerodrom u Beogradu ovog 42-godišnjaka niko nije uopšte ni prepoznao jer se dosta promijenio, a nekada je igrajući za Liverpool bio poznat diljem planete.

@the_money_belgrade

Djibril Cissé has just arrived in Belgrade! 😎 SEE YOU TONIGHT AT MONEY CLUB💰

♬ original sound - Phil Harris - Phil Harris

Za Cissea ovo nije prvi put da nastupa u Beogradu jer je i prije četiri godine kao DJ imao nastup u jednom klubu, ali se tada nije previše proslavio. No, pokazao je koliko je napredovao nakon toga i sada se pobrinuo da napravi pravo šou.

Cisse je u igračkoj karijeri promijenio veliki broj klubova, ali najviše ga pamtimo dok je igrao za Liverpool, Auxerre, Marseille, Panathinaikos i Lazio.

U dresu reprezentacije Francuske odigrao je 41 meč i zabio je devet golova. Najveći uspjeh u karijeri mu je osvajanje Lige prvaka s Redsima 2005. godine u legendarnom finalu protiv Milana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi