Dok bh. građani žale zbog odluke Hrvatske za samoizolaciju, Baljić pokazao stanje na turskim plažama

Za njih straha od korone očito više nema

Dok bh. građani žale zbog odluke Hrvatske za samoizolaciju, Baljić pokazao stanje na turskim plažama

Endin Čaušević

Hrvatska je danas saopštila da svi građani Bosne i Hercegovine koji uđu u ovu zemlju moraju u obaveznu samoizolaciju od 14 dana.

Ovo će sigurno pokvariti planove većini bh. građana koji su željeli ljetni odmor provesti na hrvatskoj obali. Onaj ko se odluči da ide u Hrvatsku na more prvih 14 dana mora provesti u samoizolaciji, a tek onda će imati pravo da se kreće.

Mnogi vjeruju da bi zbog toga Turska mogla biti glavna atrakcija za bh. građane. U Turskoj je sezona kupanja već uveliko počela, a to je na Instagramu pokazao i legendarni bh. igrač Elvir Baljić.

Baljić se prethodnih dana nalazi u turskom gradiću Cesme gdje uživa u početku ljeta. Plaže su skoro pune i iako se poštuju propisane mjere očito je da u Turskoj više nema straha od koronavirusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi