10

Komentari (10)

kajzerfrancbekenbauer
**** bjelasnicu, nemres ni pive popit
CatAttack
E jest i oduševio nema šta. Ja na Bjelašnicu odem iz za****ncije. Koji ste vi debili
Ti CatAttack si najveci debil nije stvar imati puno para i otici gdje ti je zelja, nego poenta je da svaka zemlja na svijetu ima svoje prirodne ljepote, to sto ti slucajno zivis blizu Bjelasnice pa mozes do Bjelasnice kad god hoces a ne mozes otici do Dubaia to je tvo problem.
CatAttack
Pa fudbaleru glup si ko *****. Nemaš pojma šta znači oduševio. Ja ne vidim ovdje neko oduševljenje, šta on kao nije otišao negdje drugo nego ostao u Bosni na odmoru, e svašta. Ti fudbaleri se dižu u nebesa ko da su bogovi, samo si ti ograničen da to shvatiš
CatAttack
I ja riječi nisam rekao za Aru, nego za ss.ba, al kao što rekoh ograničen si
BaboBih
CatAttack - pa bas kazes u komentaru da ti tu mozes otici iz za****ncije. Znaci hoces reci da nije neka fora otici na Bjelasnicu. Nisi skonto tekst, koji nije hvalio Bjelasnicu nego da je Hodzic skroman bio i po bosni se odmara i promovise
zvjezdan10
Dnevna doza ''gdje je ko na odmor otišao'' sajta.
NoriakiKasai
Rigel
Al fakat se ovaj portal pretvorio u sprdanciju. Kvalitetne kolumne ili analize nema ni u tragovima. Samo ****ni sund iz dana u dan. I onda kaze ja sam sportski novinar. Ma ti si druze sportska qrcina.
United_HZ
Tako se voli domovina, bravo Armine
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.