Dok Mourinho čupa kosu, on je sređuje: Pogba se pojavio sa novom hit frizurom

Predstavio je Pogflash

Dok Mourinho čupa kosu, on je sređuje: Pogba se pojavio sa novom hit frizurom

Midhat Šljivak

Paul Pogba već je danima unazad u ratu sa menadžerom Manchester Uniteda Joseom Mourinhom.

Portugalac je vezistu Crvenih đavola optužio da je na društvenim mrežama ismijavao poraz svog tima od Derby Countyja, ali očigledno da Pogbi ne padaju teško Mourinhove riječi.

Nije se previše trudio da Posebnom dokaže da je zapravo riječ o nesporazumu već je odlučio sve da zaboravi, te je pustio Josea da on "čupa kosu" zbog loših rezultata tima.

I dok se Mourinho nervira i pokušava vratiti svoj tim na pravi put, Pogba uživa sa reprezentacijom Francuske, a pred nove izazove se odlučio počastiti novom frizurom.

Naravno, ne bi bilo dobro da se ne pohvali javno putem društvenih mreža, pa je danas predstavio Pogflash.

View this post on Instagram

Pogflash ⚡️⚡️

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti