To više nije ista žena: Ronaldova majka se preko noći promijenila, fanovi ne mogu da vjeruju

Izgleda mnogo mlađe

To više nije ista žena: Ronaldova majka se preko noći promijenila, fanovi ne mogu da vjeruju

Edmir Škorić

Jasno nam je da to nije moguće bez obzira što joj je sin Cristiano Ronaldo, a fanovi su svoj bijes iskazali u komentarima na objavljenoj fotografiji.

Majka ponajboljeg nogometaša svijeta Cristiana Ronalda, Maria Dolores Aveiro, objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj izgleda mnogo mlađe nego što jest.

Dolores ima 68 godina, ali uz pomoć raznih filtera učinila je sebe značajno mlađom i ljepšom. Njeni pratitelji bili su u čudu kada su ugledali fotografije, a neki su bili bez milosti u komentarisanju njenog izgleda.

"Puno filtera i frizura je montaža. Ovo nisi ti Dona Dolores", jedan je od komentara, dok drugi dodaje da "Ostala sam bez riječi. Imala si plastičnu operaciju ili je to photoshop?".

"Zašto toliko fitera? Gospođo Dolores, ne treba vam lažni izgled".

Oglasi

Naravno bilo je i pozitivnih komentara, pa su neki ustanovili da je lijepa bez obzira na sve.

"Ej, djeluješ 20 godina mlađe. Ne znam šta je u pitanju, ali super si", napisao joj je jedan od pratitelja.

Ronaldova majka je često u centru pažnje zbog slavnog sina. Mediji su pisali o njenoj aferi sa mnogo mlađim dečkom.

Također, pisalo se da je protiv sadašnje Ronaldove djevojke Georgine Rodriguez, kao što je svojevremeno bila i protiv njegove bivše djevojke Irine Shayk, ali unatoč tome Georgina je i dalje sa Cristianom.

Dolores ima posebno mjesto u Ronaldovom srcu i on je spreman učiniti sve za najvoljeniju osobu na svijetu. Ona ga je odhranila, pružila mu sve uslove i bodrila ga na putu do zvijezda. Stoga, nema sumnje da će Ronaldo ostaviti svaku osobu za koju Dolores bude smatrala da treba da ostavi.

Top Komentari

user1666374721
Gdje je problem, žena okačila sliku iz četrdesetih, od prije tridesetak godina.
2 0
MaDaj
“ Ona ga je odhranila, pružila mu sve uslove i bodrila ga na putu do zvijezda. Stoga, nema sumnje da će Ronaldo ostaviti svaku osobu za koju Dolores bude smatrala da treba da ostavi.” Kad mamin sin postane novinar pa iznosi svoje emocije u tekst
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi