Igrači Fenerbahčea uz aplauze napustili hotel, izrazi lica Džeke i Livakovića sve su rekli

Idu put aerodroma

Igrači Fenerbahčea uz aplauze napustili hotel, izrazi lica Džeke i Livakovića sve su rekli

Endin Čaušević

Fudbaleri Fenerbahčea napustili su hotel u Riyadhu i prema informacijama koje stižu iz Saudijske Arabije idu put aerodroma, a zatim nazad za Istanbul.

Fenerbahče i Galatasaray večeras su na Al Nassrovom stadionu trebali igrati finale turskog Superkupa, ali već sada je  jasno da se ovaj meč odgađa što su klubovi zvanično potvrdili. 

Utakmica neće biti odigrana jer su Saudijci zabranili igračima Fenera i Galate da izađu na teren u majicama s likom Kemala Ataturka, a to je čelnicima ljutih rivala teško palo.

Oni to nisu prihvatili i pokušali su da promijene odluku i nisu pristali na kompromis, ali na kraju rješenja nije bilo.

Oglasi

Da od utakmice neće biti ništa pokazale su i scene iz hotela u kojem su boravili igrači Fenerbahčea jer su oni isti napustili.

Igrači Fenera dobili su aplauze dok su izlazili iz hotela, te kako kažu informacije iz Saudijske Arabije idu odmah na aerodrom gdje ih već čeka spreman avion za povratak u Istanbul.

Na videu se vide i Edin Džeko i Dominik Livaković, te izraz njihovih lica jasno je rekao koliko je sve to što se dešava večeras u Riyadhu neočekivano, te je sigurno njima sada najteže s obzirom koliko su se spremali na ovaj meč.

To se posebno odnosi na igrače koji nisu iz Turske i nemaju taj osjećaj ponosa kada se spomene Ataturk kao domaći igrači.

Kao što je već poznato očekuje se da igrači Fenera slete na aerodrom Sabiha Gokcen u 2:15 ujutro po našem vremenu gdje im se sprema herojski doček.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Također, fudbaleri Galatasarayja će sletjeti na drugi istanbulski aerodrom 15 minuta ranije.

Top Komentari

Ham0
Turci Su ponosan narod, svi osim prekodrinskih takozvanih serba. Svaka im cast!
3 0
user1676568537
Da li je i Livakovic napustio hotel?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi