Dončić na ruci nosi pravo bogatstvo

Za Dončića - sitnica

Dončić na ruci nosi pravo bogatstvo

Trenutno jedan od najboljih košarkaša svijeta Luka Dončić ove sezone je iz dana u dan u fokusu medija, kako u SAD-u, tako i Evropi.

Teško je pronaći riječi kojima bi se moglo opisati ono što Dončić sa svega 20 godina radi u dresu Dallasa. Vijesti o njegovim rekordima u NBA ligi se redaju jedna za drugom, a preko 'bare' već ga uspoređuju i sa velikim Michaelom Jordanom.

Svaki Dončićev potez danas se pomno prati, bilo na parketu ili van njega, pa stoga nije iznenađujuće što medijima u Americi nije promaklo ni da na svojoj ruci ima pravo bogatstvo.

Naime, na jednoj od Dončićevih fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama vidljivo je da je mlsfi košstksš ljubitelj skupocjenih satova, a posljednji koji ima u kolekciji je švicarskog proizvođača 'Audemars Piguet'.

Riječ je o modelu Royal Oak, koji je jedan od najpopularnijih, a vrijednost Dončićevog izrađenog isključivo od zlata procjenjuje se na čak 51.000 eura. Brojnčanik sata je inače zaštićen safirnim staklom koje je najskuplje i najotpornije na ogrebotine, a vodootpornost doseže do dubine od 50 metara.

Top Komentari

Benjamingst
Super sportaka novost. Slijedi Musa kupio limuzinu od 100.000 usd sitnica je to za njega.... Bujrum novinari u USA da oznojite guzove za velike pare Doncic trenira 10 puta vise od Amera da bi to naplatio nije sitnica nego se kaza krvavo zaradio I svojim parama radi sta zeli.
6 0
Keydura69
Jel vama ovaj dečko neka rodbina il šta?
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi