Luka Dončić šokirao Amerikance izgledom

Trenerkom je izazvao veliku pozornost

Luka Dončić šokirao Amerikance izgledom

Edmir Škorić

Slovenski košarkaš Luka Dončić je briljantan i ove sezone, a svaki njegov korak američka štampa prati bez treptanja.

Osim što prate sve ono što na najbolji način radi na parketima, medijima ne promiču ni priče koje dolaze izvan same igre.

Trenutno je Dončić s Dallasom na četiri uzastopne pobjede, ruši godinama stare rekorde, ali i privlači pozornost zbog nekih stvari koje radi mimo košarke. Ili je tu priča o mami Mirjam ili tati Saši, djevojci Anamariji Goltes, pa i samom načinu odijevanja 20-godišnjeg košarkaša.

Tako su Amerikanci ostali 'zaprepašteni' kako se Dončić obukao prije u takmice s Vlevelandom.

Trenerka inspirisana kultnom serijom Prince od Bel Aira sasvim sigurno ima izuzetnu tržišnu vrijednost, ali Ameriknci su njegov izgled doživjeli pomalo šokanto i "otkačeno". Pa dobro, o ukusima se ionako ne raspravlja...

Top Komentari

Edin Merlin
Moron !!!!!
1 2
Keno
Vec sam se poceo sikirati da nece biti vijest o Doncicu uz kaficu, hvcala mozete mi javiti kad ode do toaleta kasnije?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti