Dončić iskoristio pauzu i "opustio" se u Hrvatskoj

Fotografija ga odala

Dončić iskoristio pauzu i "opustio" se u Hrvatskoj

Esmer Oštraković

Još jedan All Star vikend u NBA-u je završen, a glavni dio večeri nije ponudio mnogo, jer je utakmica bila pomalo i dosadna.

Ekipe su kao kapiteni predvodili LeBron James i Giannis Antetokounmpo, a pobjedu je ostvarila ekipa grčkog košarkaša sa 185:175.

U ekipi LeBrona Jamesa igrao je i Luka Dončić, koji je naravno bio starter, ali je odigrao samo 19 minuta jer još uvijek nije dovoljno oporavljen.

Za 19 provedenih minuta na terenu Dončić je uspio postići četiri poena, a sada se nalazi na zasluženom odmoru, te ima vrijeme za sebe.

Pauza je naravno kratka, a ona znači prije svega odmor za najveće zvijezde NBA lige, a naravno jedna od njih je Luka Dončić.

Iskoristio je priliku ovaj sjajni košarkaš da ode u Hrvatsku i to na otok Krk, te se tamo opustio, a sve objavio na svom Instagram nalogu.

Oglasi

Radi se o omiljenom ljetovalištu košarkaša Dallas mavericksa, a odmore ovdje provodi još od kada je bio dječak.

Tamo je upoznao i svoju sadašnju djevojku sa kojom je u vezi godinama, te se može reći da ima zaista lijepe uspomene na ovo mjesto.

Sigurno je da će mu pomoći i sada da napuni baterije, te da se potpuno oporavi od povrede.

Ostaje da vidimo kako će nastavak sezone proteći za Dončića, a jedno je jasno, a to je da su očekivanja od njega jako velika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi