Smiješak sve govori: Donna Vekić uhvaćena sa slavnim teniserom, a u vezi je s Bornom Ćorićem?!

Da li se nazire nova ljbuav?

Smiješak sve govori: Donna Vekić uhvaćena sa slavnim teniserom, a u vezi je s Bornom Ćorićem?!

E. Škorić

Najbolja hrvatska teniserka Donna Vekić prava je ljepotica i nije nikakvo čudo što može da bira frajere s kojima želi biti, no za sada nije do kraja poznato s kim je u vezi. Donedavno je bila djevojka hrvatskog tenisera Borne Ćorića, no da li se to već promijenilo?

Donna je sjajna teniserka koja je ostvarivala sjajne rezultate, ali kao prirodna ljepotica jako je "tražena roba" i naravno mnogi muškarci bi je rado imali za partnerku. Bila je, uostalom, sa slavnim švicarskim teniserom Stanom Wawrinkom. S 11 godina starijim teniserom se rastala prije nekoliko godina i to nije bilo nimalo lako.

"Teško bi se moglo reći da je naša veza bila tajna. Svi ljudi oko nas, mislim oni iz tenisa, znali su da smo Stan i ja par te je bilo pitanje vremena kada će to izaći na svjetlo dana. Svakome je teško preboljeti prekid veze, pogotovo ako je to vaša prva važnija veza, a sve se odvija pod lupom javnosti. Najviše me boljelo to što su novinari izvrtali istinu i pisali da sam ja kriva za raspad njegova braka, što je miljama daleko od istine", ispričala je u intervjuu za Cosmopolitan.

Potom su je povezivali sa napadačem Dinama i hrvatske reprezentacije Brunom Petkovićem. Viđena je s njim, bili su navodno kratko u vezi, ali ništa ozbiljno.

Čini se da je ponovo pronašla sreću i ponovo se vratila teniserima, zaljubivši se u Bornu Ćorića, a sada se nagađa da bi mogla biti u vezi sa još jednim teniserom ili su barem "jako povezani". Poljski teniser Hubert Hurkacz nije mogao da trenira na terenu u Miamiju jer je na istom bila upravo Donna Vekić s prijateljicama, koja je potom objavila Instastory uz poruku: "Izvini Hubi, ovo je žensko jutro".

Sljedeći dan par je imao priliku ponovo se sresti, samo na švedskom stolu i Hurkacz je ponovo ušao u susret Hrvatici. Kako možete vidjeti na snimci, oboje su se našalili, a zatim prasnuli u glasan smijeh.

Čini se da su Poljak i Hrvatica u izuzetnom raspoloženju i da obožavaju zajedničke susrete, pa mnogi teniski fanovi uveliko špekulišu da se nazire nova ljubavna veza u svijetu tenisa, koaj bi mogla da parira i onoj Grka Stefanosa Tsitsipasa i njegove izabranice Španjolke Paule Badose.

View this post on Instagram

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic)

Hurkacz i Vekić jednako su uspješni u tenisu, no treba ipak imati na umu da je neko vrijeme Donna bila sa kolegom teniserom iz Hrvatske Bornom Ćorićem, tako da je teško reći ko je njen omiljeni teniser ili muškarac u ovom trenutku.

Što se tiče trenutnih nastupa, Donna (34) je ispala od Ekaterine Alexandrove u 2. kolu Miamija, dok je Poljak došao do osmine finala i igrat će protiv Grigora Dimitrova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi