Niko nije primjetio savršen osmijeh pored (ne)sakrivenog dijela tijela senzualne hrvatske teniserke
Foto: WTA

Fotografija nastala na druženju u Dohi

Niko nije primjetio savršen osmijeh pored (ne)sakrivenog dijela tijela senzualne hrvatske teniserke

A. Čaušević

Donna Vekić, 27-godišnja teniserka iz Hrvatske je jedna od najtraktivnijih teniserki svijeta, a na nedavno druženju u Dohi svojim izdanjem je zaista impresionirala sve prisutne.

Kako to i obično biva prestižni teniski turniri običnu organizuje gala večeri za učesnike, a tako je bilo i sredinom februara u Dohi kada je Vekić zaista zablistala.

Vekić je na lice nabacila osmijeh na lice te je ponosno pozirala za fotografe, međutim zbog jednog drugog detalja privukla je pažnju.

Naime, senzualna plavuša iz Osijeka se odlučila za crveni komplet uz duboki rez na sakou pa su do izražaja došle njene grudi koje je bilo nemoguće primjetiti.

Fotografija je za kratko vrijeme postala virlana među ljubiteljima tenisa, a mora se priznati da je Hrvatica definitivno zasjenila sve ostale rivalke sa toura.

Oglasi

Inače, Vekić se i nije baš najbolje provela na turniru u Dohi pošto je poražena na samom startu nakon što je sa 2:0 (7:5:6:1)u setovima bolja bila češka teniserka, Katerina Siniakova.

Hrvatica je trenutno 36 teniserka svijeta, a do sada je u karijeri uspjela stići do četiri titule, ali i skupiti novčane nagrade u iznosu od vrtoglavih sedam miliona dolara.

Ona je poznata i po tome što je bila u vezi sa Stanom Wawrinkom, čuvenim švicarskim teniseroma koji je 11 godina stariji od Hrvatice. U prošlosti je priznala da joj je raskid teško pao.

"Teško bi se moglo reći da je naša veza bila tajna. Svi ljudi oko nas, mislim oni iz tenisa, znali su da smo Stan i ja par te je bilo pitanje vremena kada će to izaći na svjetlo dana."

Oglasi

"Svakome je teško preboljeti prekid veze, pogotovo ako je to vaša prva važnija veza, a sve se odvija pod lupom javnosti."

"Najviše me boljelo to što su novinari izvrtali istinu i pisali da sam ja kriva za raspad njegova braka, što je miljama daleko od istine", ispričala je Hrvatica.

Zanimljivo da su Vekić povezivali sa sadašnjim kapitenom Dinama Brunom Petkovićem, ali ta romansa je bila kratkog daha. Nije poznato da li je Osječanka trenutno u vezi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi