Žena čuvenog fudbalera opisala svoje seksualne aktivnosti: "Na ulici sam dama, a u krevetu zvijer"

Bez dlake na jeziku

Žena čuvenog fudbalera opisala svoje seksualne aktivnosti: "Na ulici sam dama, a u krevetu zvijer"

Admin Čaušević

Rijetko koja žena fudbalera priistaje javno govoriti o svom privatnom životu, međutim Kat Kerkhofs nije takva. Gostujući u jednom od intervejua ona je govorila o seksualnim aktivnostima sa svojim mužem.

Kerkhofs je već dugi niz godina djevojka Driesa Mertensa. Ona i čuveni belgijski napadač su u braku od 2015. godine i zajedno imaju sina.

Zanosna supruga belgijskog reprezentativca i zvijezde Galatasaraya je u prošlosti dala dvije zanimljive opaske o njihovom seksualnom životu.

Ona je nekada radila kao voditeljica u Belgiji gdje je itekako popularan, a gostujući u jednoj emisiji o sebi je rekla:"Ja sam dama na ulici, ali zvijer u krevetu."

Za većinu ljudi to bi bio sasvim dovoljan detalj, ali je Kerkhofs odlučila je otići korak dalje i detaljno opisati jedno od pomalo neobičnih mjesta na kojima voli voditi ljubav.

Oglasi

"U javnosti se ponašam kao dama, ali u krevetu sam ekscentrična”, dodala je ova 35-godišnjakinja te je nastavila:

"Mislim da kada ste sigurni u sebe na seksualnom nivou, stvari idu bolje generalno u životu. Volim to raditi na malo neobičnim mjestima, poput umivaonika u vlaku. Jako mi se sviđa", kazala je ona.

Kerkhofs prati oko 500.000 pratitelja, a praktino ne postoji događaj na kojem se pojavi, a da ne objavi fotografiju.

Sa druge strane njen muž iako je ušao u jesen karijere igra vrlo važnu rolu u Galatasarayu. Tako je u dosadašnjem dijelu sezone stigao upisali 16 nastupa uz četiri gola.

On je svoje fudbalsko ime izgradio igrajući za Napoli gdje je proveo devet godina. Prije toga je nastupao za PSV Eindhoven. Dugo godina je bio i reprezentativac Belgije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti