Ovo je misteriozna Dragana: Muž joj je svjetska zvijezda, a sve o sebi čuva kao zmija noge!

Živi maksimalno diskretno

Ovo je misteriozna Dragana: Muž joj je svjetska zvijezda, a sve o sebi čuva kao zmija noge!

Admin Čaušević

Za razliku od ostalih djevojaka i supruga srpskih reprezentativaca, ona se ne eksponira i praktično je nikad nećete vidjeti u javnosti s mužem. Živi diskretno i od daleko od objektiva paparazza.

Dragana Vukanec je supruga jednog od najpopularnijih igrača u Srbiji. Njen život je prava enigma. Ne koristi društvene mreže te je uglavnom fokusirana na porodicu i odgajanje djece.

Misteriozna Srpkinja je već 10 godina u braku sa Dušanom Tadićem, svjetski poznatim fudbalerom i dugogodišnjim kapitenom reprezentacije Orlova, a o njoj se zna zaista malo toga.

I dok druge žene fudbalera, posebno u Srbiji, "vise" na Instagramu objavljujući detalje iz svog života Dragana je sušta suprotnost.

Dušan Tadić i Dragana Vukanec su u braku već 10 godina

Na internetu je nemoguće pronaći podatke o njenom školovanju i kakvim poslom se bavi pošto se odlučila da drži niski profil.

Za ovu crnokosu djevojku se zna da je visoko 167 cm te da se sa svojim životnim saputnikom upoznala još dok je on bio na samom početku karijeri, tačnije kad je igrao za Vojvodinu.

Oglasi

Vukanec i Tadić do sada imaju troje djece, sinove Vasilija i Veljka i kćerku Taru, a sam fudbaler je prije nekoliko godina rekao da se nema namjeru zaustaviti na tom broju.

"Najslađi snovi su mi vezani za proširenje porodice. Trenutno smo na dvoje (sin i kćerka), planiramo bar još toliko", rekao je Tadić koji je u međuvremenu dobio i treće djece.

Dok je ovaj par živio u Nizozemskoj jednom su lopovi pokušali da opljačkaju njihov dom. Maskirali su se u plave šljemove i govorili su da su dostavljači pizze, ali ih je Dragana pročitala, shvatila je da su lopovi i odbila je da im otvori vrata.

Slavni fudbaler se praktično nikad u javnosti ne pojavljuje sa svojom suprugom

Zanimljivo i da sam Tadić uopšte na društvenim mrežama ne objavljuje fotografije sa svojom porodicom, pogotovo ne sa suprugom Draganom. Možda se u tome i krije uspjeh njihove veze.

Iako s vremena na vrijeme voli da se provede i Tadić je poznat kao porodičan čovjek koji je za sada bez mrlje u karijeri.

Do sada je igrajući fudbal stekao bogatstvo vrijedno 10-ak miliona eura. Posjeduje niz nekretnina širom Srbije, dok je u Nizozemskoj gdje je proveo većinu karijere vlasnik nekretnine vrijedne dva miliona eura.

Top Komentari

stranputica
Da, čudo zar još ima ovakvih....
0 0
Deepy
Normalna žena. Hvala Bogu da ima i takvih još.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi