Dušana Vlahovića i atraktivnu crnku vezala je nestvarna sudbina i od tog trenutka je sve nevažno

Vanja i Dušan privlače pažnju

Dušana Vlahovića i atraktivnu crnku vezala je nestvarna sudbina i od tog trenutka je sve nevažno

Midhat Šljivak

Napadač Juventusa Dušan Vlahović izazvao je veliku pažnju u novogodišnjoj noći. Naravno, razlog je bio njegov stajling u kojem se pojavio, ali i crnokosa ljepotica s kojom je bio i s kojom ima izuzetno dugu historiju.

Dušan Vlahović je proteklog ljeta ludovao s brojnim ženama na brojnim ekskluzivnim lokacijama. Ipak, kada je sreo ovu curu, odlučio se potpuno povući i započeti novi život.

Tokom odmora na Ibizi Dušan je slučajno sreo svoju ljubav iz tinejdžerskih dana Vanju Bogdanović. Istog trenutka se ponovo zaljubio i više nije bilo dileme ko je cura s kojom želi biti.

Atraktivna crnka bila je uz Dušana kada je bio niko i ništa. Bili su dobri drugovi, potom su se javile i emocije i ušli su u vezu.

Oglasi

Međutim, zbog mladosti ona nije dugo potrajala. Dušan je otišao u Italiju, a Vanja je ostala u Beogradu i veza na daljinu im nije nikako mogla uspjeti.

Ipak, proteklog ljeta je slučajni susret tokom odmora na Ibizi sve promijenio. Nisu mogli skinuti oči jedno s drugog i sudbina ih je ponovo spojila

U ljubavi definitivno uživaju. To pokazuju scene s novogodišnje zabave kada je i Dušan pokazao da je itekako zaljubljen u Vanju koja je blistala u crnoj haljini.

Dušan Vlahović i Vanja Bogdanović

Vanja voli pokazati svoje obline na društvenim mrežama. Često je rasplesana na TikToku i sebe označava kao tvrdoglavu djevojku.

Prije nego što je započeo vezu s Vanjom, srpski napadač je bio s italijanskom misicom Carolinom Stramare, no zbog velikog interesa medija na Apeninima, odlučio je raskinuti vezu i krenuti svojim putem.

Oglasi

Dušan Vlahović spreman ostati u Torinu

Iako ga konstantno sele iz Juventusa, Dušan Vlahović je izrazio spremnost za ostanak u Torinu.

23-godišnji srpski napadač često je meta natpisa italijanskih medija. Sele ga u brojne evropske klubove, no on je još uvijek član torinskog velikana.

Međutim, ne blista u dresu Stare dame. Skroman napadački učinak ne zadovoljava navijače Bianconera i mnogi od njih ne bi imali ništa protiv da Vlahović napusti klub.

Hoće li se to desiti ovog januara, tokom ljeta ili će ovaj fudbaler ostati u klubu iz Torina, znat ćemo veoma brzo.

Oglasi