Dušan Vlahović svakom igraču Rome pružio ruku, a samo jedan je dobio "poseban tretman"

Kamera sve zabilježila

Dušan Vlahović svakom igraču Rome pružio ruku, a samo jedan je dobio "poseban tretman"

E. Čaušević

Juventus je sinoć pred svojim navijačima s minimalnih 1:0 slavio protiv Rome u derbiju 18. kola Serije A. Dušan Vlahović našao se u centru pažnje jer je kamera snimila zanimljiv trenutak koji se desio pred sami početak utakmice.

Stara dama iskoristila je kiks Intera koji je remizirao protiv Genoe, te sada ima samo dva boda manje u odnosu na klub s Meazze koji je lider Serije A.

Juventus je pred svojim navijačima uspio da dođe do pobjede protiv Rome, a odlučujući trenutak utakmice desio se na samom početku drugog poluvremena.

Junak kluba iz Torina bio je Adrien Rabiot koji je u 47. minuti zabio pogodak za pobjedu nakon što je asistenciju upisao srbijanski reprezentativac Dušan Vlahović. Ispostavilo se da je to i konačan rezultat i velika pobjeda za Staru damu.

Iako se Vlahović nije upisao u listu strijelaca svojom asistencijom je doprinio pobjedi Juventusa u derbiju, ali se zbog druge zanimljve scene ovaj Srbin na kraju našao u centru pažnje javnosti na Apeninima.

Oglasi

Naime, kamera iza gola snimila je trenutak kada su se igrači Juventusa i Rome pozdravljali pred sami početak meča, a Vlahović je bio upravo u krupnom planu.

Srbijanski napadač je pružio ruku svakom igraču Rome i pozdravio ga je, ali je jedan od njih imao "poseban tretman".

U pitanju je Paulo Dybala koji se i sam nasmijao kada je došao do Vlahovića, te su se oni kratko zagrlili što je pokazalo da su ostali u odlično odnosu iako su igrali samo pola godine zajedno u Juventusu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon Dybale bio je i Leandro Paredes koji je prošle sezone igrao za Juventus i bio saigrač Vlahoviću, ali Argentinac nije dobio isti "tretman" kao njegov sunarodnjak što italijanskoj javnosti nije prošlo nezapaženo.

Dybala je Juventus napustio na ljeto 2022. godine i kao slobodan igrač otišao u Romu, a samo pola godine ranije Vlahović je za 80 miliona eura stigao iz Fiorentine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi