Dva muškarca uhapšena ispred Ozilove kuće

Dva muškarca uhapšena ispred Ozilove kuće

E. Škorić

U četvrtak navečer uhapšena su dva muškarca ispred kuće Mesuta Ozila.

U petak je Arsenal objavio da iz sigurnosnih razloga Ozil i Sead Kolašinac neće putovati s ostatkom ekipe u goste Newcastleu za utakmicu 1. kola Premier lige.

Očigledno da je klub bio upoznat sa situacijom koja se desila dan ranije, kada je policija ispred Ozilove kuće uhapsila dva muškarca.

Ferhat Ercan i Salaman Ekinci, obojica 27 godina, optuženi su za narušavanje javnog reda i mira i morat će da odgovaraju pred sudom te da objasne svoje prisustvo unutar Ozilove kuće.

Incident je bio jedna od najmanje dvije prijetnje Ozilu i Kolašincu posljednjih dana, a sve je počelo prošlog mjeseca kada se Kolašinac pokušavao obračunati s naoruažanom bandom.

Inače, Ozil je unajmio veliko privatno osiguranje i upravo su oni bili ti koji su zaustavili dvojicu muškaraca i na kraju pozvali policiju.

Top Komentari

andi
vidi šta mu Sejo kaže,ne boj se brate samo igraj
0 0
andi
neka se.napuše kurca i Seji i Messudu,vidimo ko su teroristi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi