Džanan Musa pokazao novu "ljepoticu" iz bisera Hrvatske od koje zastaje dah

Pokrenuo novi biznis

Džanan Musa pokazao novu "ljepoticu" iz bisera Hrvatske od koje zastaje dah

Esmer Oštraković

Reprezentativac Bosne i Hercrgovine, Džanan Musa, pohvalio se na svom Instagram profilu novom luksuznom vilom koju je kupio u Splitu.

Vila izgleda zaista fenomenalno, a Musa je odlučio da je izdaje za zabavu, te za odmor i da tako krene u neki vid biznisa.

To je samo nastavak sa biznis ulaganjima kada je riječ o Džananu Musi koji je nedavno uradio još neke stvari po tom pitanju.

Naime, Musa je pokrenuo proizvodnju u Vitezu, te suvlasništvo u kompaniji Derubis Caravans u Bosni i Hercegovini.

Nakon tog posla reprezentativac Bosne i Hercegovine odlučio se da kupi luksuznu vilu, a sreću su mu poželjeli brojni prijatelji.

Oglasi

Kada je riječ o samoj vili ona je tek izgrađena, a zvat će se Una, naravno prema rijeci Uni koja teče kroz Bihać odakle je Džanan Musa.

Što se tiče same lokacije, vila se nalazi u Podstrani, a obzirom na to kako izgleda sigurno je da će svi uživati u boravku ovdje.

Rezervacije za sve goste koji će sasvim sigurno u narednom periodu u velikom broju posjetiti ovu vilu, biti će moguće u narednim danima.

View this post on Instagram

A post shared by Luxury Villa Una (@villaunasplit)

Oglasi

Ostaje da vidimo kakav će naredni potez Džanana Muse biti kada je riječ o biznisu van košarke.

Podsjetimo, Džanan Musa je jučer sa svojim Real Madridom sa 87:84 slavio protiv Bilbaoa u gostima.

Musa je proveo 22 minute na parketu, te je ubacio 10 poena i dodao je pet skokova.

Top Komentari

user1676717906
Musavi pitar
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi