Džeko uživao u Amrinom novogodišnjem ručku

Amra se okušala u kuhinji

Džeko uživao u Amrinom novogodišnjem ručku

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegvine Edin Džeko i njegova djevojka Amra Silajdžić uskoro očekuju prinovu u porodici. 

Amra je u petom mjesecu trudnoće, a ovih dana mnogo pazi i na svoju ishranu. Ona je za Novu godinu na svom Instragram profilu postavila fotograju ručka kojeg je spremila te je dodala i recep za sve koji ga žele sami napraviti.

"Izdinstala sam luk i mrkvu na maslinovom ulju, potom dodala piletinu, onda dodavala postepeno povrće (zadnje celer, peršun, bijeli luk i paradajz); začinila vegetom, kurkumom, đumbirom i biberom; dodala malo vode i pred kraj quinoa-u i sjemenke lana; i još kuhala 20-ak minuta, i to je to… Prijatno!", napisala je Amra uz fotografiju.

Džeko je siguno uživao...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi