Conorove ruke svuda po tijelu prsate profesorice, a ona šalje poruku vjerenici: "Ne može bolje..."

Privlače veliku pažnju

Conorove ruke svuda po tijelu prsate profesorice, a ona šalje poruku vjerenici: "Ne može bolje..."

Midhat Šljivak

Conor McGregor pretrpio je brojne kritike zbog prisnog odnosa s bokserkom i profesoricom matematike Ebanie Bridges. U nekoliko navrata njihova druženja su izazvala veliku pažnju i mnogi smatraju da je njihov odnos nepravedan prema njegovoj izabranici Dee Devlin. O svemu je govorila i Bridges koja smatra da ne vidi ništa loše.

Conor McGregor i Ebanie Bridges imaju poprilično prisan odnos. Bokserka i profesorica matematike koja je poznata po atraktivnim fotografijama bila je dio Conorovog tima sredinom augusta u Londonu na boks meču Anthony Joshua - Robert Helenius.

Ruke irske MMA zvijezde konstantno su bile na 36-godišnjakinji. Izazvalo je to ogromne komentare i mnogi smatraju da to nije baš fer prema njegovoj izabranici Dee Devlin.

Ebanie ne vidi ništa loše u druženju s Ircem. Tvrdi da je to samo biznis i da nema ništa osim toga.

"Sve je to promocija. On je pametan čovjek i biznismen i radi zaista odlične poslove. Javio mi se i pitao me želim li biti dio promotivnog tima. A bolje od mene ne može, definitivno", samouvjerena je prsata profesorica i dodaje:

Oglasi

"Upalilo je zar ne? Srušili smo internet i svi su pričali o tome. Sve je čist biznis", poruka je ove bokserke.

Ona i Conor nemaju šta da kriju. Ističe da sigurno ne bili skupa u javnosti.

"Zar zaista mislite da bi bio sa mnom u javnosti i da radi sve što radimo. Sigurno me ne bi zvao da budem dio njegovog tima da je njegova vjerenica imala išta protiv."

"Ljudi sjede kod kuće, nemaju pojma o biznisu, nemaju pojma kako je biti slavan, a komentarišu. Morate imati čvrstu kožu da biste prošli kroz sve. Sve to njegova vjerenica dobro zna", ističe Ebanie Bridges.

Ebanie Bridges je u proteklim mjesecima mnogo više pažnje posvetila snimanju atraktivnih snimaka koje prodaje nego bokserskoj karijeri u kojoj drži titulu IBF prvakinje svijeta bantam kategorije.

Oglasi