Jedva punoljetna: Istetovirana "učenica" osvojila igrača Reala, prethodnu je ostavio tik pred porod

U subotu je bila na stadionu Santiago Bernabeu

Jedva punoljetna: Istetovirana "učenica" osvojila igrača Reala, prethodnu je ostavio tik pred porod

Admin Čaušević

Već su dali izraditi identične tetovaže. To je obično znak velike ljubave. Jedan od najboljih igrača Reala ove sezone ima novu djevojku koja je u subotu bila na tribnama stadiona Santiago Bernabeu protiv Almerije. 

Prvi komentari kažu da je jedva punoljetna, barem na osnovu njenog izgleda. Nije poznato čime se bavi. Zvanično ima status studentice, ali svoju popularnost gradi na Tik-Toku.

Iako španski i brazilski mediji nisu uspjeli otkriti njenu dob špekuliše se da je mlađa od 20 godina, ali već je stigla istetovirati znatan dio svog tijela.

Jednu tetovažu posvetila je i svom novom dečku, Ederu Militau, odličnom štoperu koji je ove sezone zaista briljantan i najbolji je defanzivac Reala. 

Militao i nova djevojka već imaju identične tetovaže

Prije nekoliko dana se pojavila fotografija zajedničke tetovaže, nakon čega je studentica modnod dizajna otkrila da se nalazi u Madridu, baš gdje živi Militao. 

Riječ je o izvjesnoj Cassiji Lourenco, atraktivnoj brazilskoj plavuši na čiji šarm je očigledno pao i Militao te nije previše čekao da krene u akciju.

Oglasi

Nakon što se pročulo da je u vezi sa poznatim fudbalerom Cassija je deaktivirala sve društvene mreže, što je obično prvi korak "odbrambenog mehanizma" od silnih špekulacija.

[twitter]https://twitter.com/teeoia/status/1652417613593554946[/twitter]

Njih dvoje su u vezi od marta, a na jednoj od prethodnoj utakmica nakon postignutog gola Militao je poljubio tetovažu na zglobu baš gdje je ispisano ime njegove nove djevojke.

Podsjećanja radi, 25-godišnji fudbaler se prošle sezone našao u centru pažnje nakon što je ostavio tadašnju djevojku i to baš pred porod.

Militao je bio sa Karolinom Limom, ali je odlučio da je ostavi baš kada se trebala poroditi. Dobili su kćerkicu Ceciliju, a slavni fudbaler bivšoj za odgajanje djeteta navodno daje skromnih 1000 eura mjesečno.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti