Brazilski stoperi mijenjali djevojke za Novu godinu - U glavnoj ulozi zvijezda Real Madrida
Taina Castro i Karoline Lima u zagrljajima brazilskih fudbalera.

Taina Castro i Karoline Lima s fudbalerima

Brazilski stoperi mijenjali djevojke za Novu godinu - U glavnoj ulozi zvijezda Real Madrida

Eldar Ganibegović

Zvijezda Real Madrida, Eder Militao, protagonista je nevjerovatne ljubavne priče. Ako tu uopšte ima ljubavi, diskutabilno je. 

Prva ljubavna drama 2024. godine kada su sportisti u pitanju dolazi iz Brazila. U glavnim ulogama su dva stopera iz najveće južnoameričke zemlje.

Karoline Lima, manekenka koja je rodila dijete Ederu Militau, zvijezdi Real Madrida, Novu godinu je dočekala s drugim fudbalerom. U pitanju je Leo Pereira.

To nije sve. Nevjerovatan nastavak priče donosi O Globo. Ova publikacija tvrdi da Eder Militao ima vezu s bivšom djevojkom Lea Pereire.

Taina Castro je Leu Pereiri rodila dvoje djece, a sada je u zagrljaju Edera Militaa. U najmanju ruku, bizarna situacija.

Inače, Leo Pereira je manje poznat od Edera Militaa. Radi se o fudbaleru koji je karijeru uglavnom proveo u Brazilu, uz jedan izlet u MLS.

Oglasi

Trenutno je ovaj stoper član Flamenga, a u karijeri je još igrao za Atletico-PR, Orlando, Nautico i Guaratinguetu.

Leo Pereira cijenjeno je ime u brazilskoj Seriji A gdje je igrao na 138 utakmica. 

Ne tako davno Eder Militao i Karoline Lima su se pomirili

U oktobru 2023. godine mediji su objavili kako su se Eder Militao i Karoline Lima pomirili. Očito je sve bilo kratka vijeka.

Eder Militao je u međuvremenu ljubio influensericu Cassio Lourenco. Karoline Lima nije dugo patila za njim i otišla je u zagrljaj drugom fudbaleru.

Inače, Eder Militao je trenutno povrijeđen. Ovaj fudbaler je početkom sezone pokidao križne ligamente koljena i pitanje je kada će se vratiti na teren. 

Top Komentari

E.Car
Nema tu ljubavi ali ima sexa!!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti