Igrač najvećeg kluba se ne odbija: Prošle godine je radi njega izgledala ovako, sada mu se vratila

Palo je pomirenje

Igrač najvećeg kluba se ne odbija: Prošle godine je radi njega izgledala ovako, sada mu se vratila

Admin Čaušević

Igrati za Real Madrid, koji se opravdano smatra najvećim klubom na svijetu, sa sobom donosi brojne privilegije i benefite, kako na terenu tako i van terena. Pogotovo kada su u pitanju odnosi sa ženama.

Eder Militao prolazi kroz pomalo turbulentno razdoblje kada su u pitanju njegovi odnosi sa ženama. Defanzivac se prošle godine rastao od Karoline Lime, majke njegove kćeri.

Istina je da njihova veza nije bila posebno duga jer je trajala oko godinu i nekoliko mjeseci. Štaviše, prekinuli su i prije rođenja djeteta. Međutim, izgleda da su sebi dali još jednu šansu.

Ovaj put nije bilo kontroverzi. Već u august se nagađalo da bi se par mogao pomiriti, no niko od njih nije ništa nije želio da potvrdi.

Lima je bila nekoliko dana u Madridu s njihovom kćerkom, vjerovatno zbog susreta s bivšim s obzirom da je brazilski defanzivac povrijeđen i da ga već neko vrijeme na terenu.

Oglasi

Ipak, prije nekoliko sedmica Militao je predstavio svoju drugu djevojku, također 'influencericu' Cassiju Lourenco. Nešto što se Karolini nije baš svidjelo jer je odmah postavila fotografiju na Instagram noseći majicu s natpisom "moj bivši je moj najveći fan".

Čak je bio i objavio fotografiju sa novom partnericom koju je kasnije izbrisao nakon očiglednog prekida veze. Evidentno je da se radilo o kratkoj romansi.

Zajednička kćer Lime i Militaoa nedavno je napunila godinu dana. I to je možda bila prekretnica među njima, iako ni jedno ni drugo o tome nisu htjeli govoriti.

Naravno, čini se da su se ponovo zbližili jedno drugom, valjda zbog dobrobiti svoje kćerkice koja se inače zove Cecilija.

Fudbaler je 'lajkao' i fotografiju koju je njegova navodna bivša partnerica postavila na društvene mreže, pa se iz Brazila već priča o navodnom zbližavanju njih dvoje.

Za sada paze na objave na društvenim mrežama, iako ne bi čudilo da u slučaju obnavljanje veze to javno objave, s obzirom na to da su oboje, a pogotovo Lima, jako aktivni na Instagramu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti