Miran život, malo dijete, odani muž nogometaš... A onda ju je počeo spopadati slavni Brazilac

Hoće li mu opet vjerovati?

Miran život, malo dijete, odani muž nogometaš... A onda ju je počeo spopadati slavni Brazilac

Edmir Škorić

Bivšu ili bivšeg pratnera katkad nije lako zaboraviti, a čini se da taj problem "muči" i reprezentativca Brazila, koji se odjednom sjetio svoje nekadašnje ljubavi i koju želi da vrati. No, postoji problem - ona je udata žena, majka dječaka, a njen manje poznati muž također je nogometaš.

Mnoge osobe požele da se vrate starim ljubavima i izgleda kao da je taj osjećaj prisutan upravo kod štopera Real Madrida koji trenutno u Kataru nastupa s reprezentacijom Brazila na Svjetskom prvenstvu.

Imao je Militao sretnu vezu sa Karoline Lima, ali je onda došlo do nesuglasica, pa su se rastali. No, s njom je dobio kćerku, zbog čega se sada ona sudski bori za što veću alimentaciju.

"Ja sam žena, ja sam majka, imam svoj karakter i, hvala Bogu, imam glas. A možda to i smeta . Pitam se koliko je žena prošlo kroz istu situaciju. Zato ću sada svojim glasom razotkriti sve kroz što sam prošla, kroz što prolazim i kroz što ću tek proći. Neću dopustiti da bilo koji muškarac, a ponajmanje otac moje kćeri, slomi moj karakter i ono što ja zapravo jesam. I manje laži o meni. Zna ko je bio sa mnom, ali sada ćete znati svi", poručila je Karoline nedavno.

U međuvremenu, Eder "napada" svoju bivšu djevojku, influencericu i glumicu Tiffany Alvares, 23-godišnjakinju s kojom je svojevremeno već bio u vezi. 

Tiffany je 2019. bila sa Militaom, namjeravala je udati se za njega, a on je ostavio

Njih dvoje su se zabavljali 2019. godine, ali nikada nisu javno obznanili vezu. Ona je često posjećivala stadione kada bi igrao Real Madrid, a upoznala je i njegovu majku te ostatak porodice.

Oglasi

Mnogi su vjerovali da će Militao oženiti Tiffany. I ona sama je vjerovala i nadala se tome. Međutim, ostavio ju je, a Tiffany ga je uspjela izbrisati iz glave, pa je sada sada u sretnoj vezi s Gabrielom Veronom, bivšim igračem Palmeirasa, koji trenutno igra u Portu, a sa kojim je prije devet mjeseci dobila sina.

On je mnogo manje poznat od Militaa koji s Brazilom juri šesti trofej svjetskog prvaka, ali koji je u posljednje vrijeme počeo da lajka fotografije svoje nekadašnje djevojke i na neki način je zavodi i želi vratiti nazad.

Tiffany Alvares je ponovo došla u iskušenje

Odluči li Tiffany da mu se vrati, biće to nova afera, a čini se da su one sastavni dio nogometaša koji dolaze iz Južne Amerike, naročito iz Brazila.

Ne bi to zaista bilo ništa neobično, naročito ako Eder s Brazilom postane prvak svijeta, ali prvo će Brazilci morati u petak da prođu Hrvatsku u četvrtfinalu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti