Ljubila Neymara, pa dobila kćerku sa zvijezdom Reala: Na fotografijama je dosta toga otkrila

Pukla još jedna veza u svijetu sporta

Ljubila Neymara, pa dobila kćerku sa zvijezdom Reala: Na fotografijama je dosta toga otkrila

Haris Zilić

Fudbaler Real Madrida Eder Millitao došao je u centar javnosti, ali zahvaljujući svojoj sada već bivšoj djevojci Carolini Limi. Bili su u dužoj vezi, spremali se na brak, a onda je sve puklo. Carolina nije puno čekala da okrene film i naljuti Edera.

Bivša djevojka brazilskog fudbalera odlučila je da provocirca fanove "vrelim" fotografijama na društvenim mrežama što se Militau nije dopalo.

Lima je očigledno pretjerala, a svi se pitaju kako se ovako može ponašati jedna majka, obzirom da su Eder i Carolina 2021. godine dobili kćerku, a nakon toga njihova veza je pukla.

Carolina je stigla od cifre od tri miliona fanova na društvenim mrežama i očigledno ima novi stil života.

Interesantno da je obirsala sve slike sa bivšim momkom, Edera nema više u njenim albumima, a tu je samo slika sa kćerkicom.

Oglasi

Pomenuta djevojka je bila brazilski model i jedna od najvatrenijih navijačica fudbalske reprezentacije Brazila, a nakon toga dobila je i nekoliko angažmana u Španiji obzirom da je Militao potpisao ugovor sa Real Madridom, sve to kako bi bili zajedno i blizu, ali nešto je očigledno dobro puklo između njih.

Mnogi smatraju da je upravo Carolinino ponašanje razlog raskida, a i sam Eder nije se oglašavao oko cijele situacije.

Počele su špekulacije da Carolina vara Militaa sa jednim od fudbalera Reala, ali to su samo natpisi španskih medija koji su željni senzacija imali želju da još malo dodaju ulja na vatru u ovoj situaciji, obzirom da je prije Militaa Carolina bila u vezi sa Neymarom.

Oglasi

Pomenuti par nije puno govorio o raskidu, a i dok su bili u vezi nisu puno toga iznosili javno. Brisanje zajedničkih fotografija očigledan je dokaz da je između Caroline i Edera sve gotovo.

Eder Millitao (24) je u Real došao 2019. godine iz redova Porta, a iste godine Carolina je dobila kao model nekoliko angažmana u Španiji.

Najnovije vijesti