Edin i Amra iskoristili priliku da posjete grad u koji su se zaljubili

Ne kriju da im je to drugi dom

Edin i Amra iskoristili priliku da posjete grad u koji su se zaljubili

E. Čaušević

Edin Džeko je ljetos napustio Romu u kojoj je proveo šest sezona i odlučio je karijeru da nastavi u Interu.

Iskusni bh. napadač pruža fantastične partije u dresu Intera i pokazao je da je prava zamjena Romelua Lukakua.

Iako ima već 35 godina Džeko igra u zaista odličnoj formi i na 19 odigranih mečeva u dresu Intera zabio je već deset golova, a uz to Dijamant je uspio da upiše i tri asistencije.

Džeko je u Inter stigao iz Rome gdje je ostavio dubok trag i sigurno da je jedan od najboljih napadača koje je rimski klub ikada imao. U Rimu je uživao sa svojom porodicom, te on i supruga Amra ne kriju da im je to drugi dom.

Svoj slobodan dan Džeko i njegova supruga Amra odlučili su da iskoriste upravo kako bi posjetili Rim i još jednom pokazali koliko su zaljubljeni u ovaj grad.

Najbolji dokaz da je ovo njihov drugi dom dobili smo prije nekoliko godina kada je Džeko imao ponudu Chelseaja koju je na kraju odlučio da odbije jer je smatraju da je Rim dosta bolji za život za njegovu porodicu.

Iako već nekoliko mjeseci žive u Milanu očito je da Edin i Amra koriste svaku priliku da posjete Rim, a to je sinoć ona pokazala svojom objavom na Instagramu.

Top Komentari

Mackintosh
Na ovoj se izredalo cijelo Sarajevo i po Beograda
3 12
Klicko
Džeko-naš hercegovački dijamant.Sin Hercegovine.Uspješan i zdrav bio Edine
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi