Amra otkrila neke Džekine tajne: Dijamant nema ono što ima skoro svaki fudbaler

U razgovoru za italijanske medije

Amra otkrila neke Džekine tajne: Dijamant nema ono što ima skoro svaki fudbaler

Admin Čaušević

Amra i Edin Džeko su Rim zamijenili Milanom.

Nakon šest godina u Vječnom gradu par Džeko je poslije transfera iskusnog golgetera preselio u Milano.

"Kada mi je rekao da prelazi u Inter plakala sam je Rim bio naša kuća već šest godina i kako zaboraviti svoj dom. Ali sam bila sretna zbog njega, znao sam da je želio važnu priliku", kazala je Amra italijanskim medijima.

Nekadašnja manekenka je dodala da je i njen partner bio emotivan, ali da je profesionalac i kako je mislio samo na to da bude dobar u Interu.

"U Milanu smo izabrali stan kojeg osjećamo našim. Privikla sam se na najbolji mogući način, djeca također. Milano je lijep i ponuda je bogata. Milano dozvoljava da se često vozimo u automobilu, a s autom možemo i do Sarajeva."

Otkrila je i neke od Edinovih tajni. Tako popularni Dijamant nema niti jednu tetovažu za razliku od većine današnjih fudbalera.

"Nema niti jednu tetovažu. Omiljeno jelo mu je tipična bosanska kiflica. Hrani se zdravo. Nutricionističku edukaciju prenosimo i na našu djecu. Kada imaš 36 godina i igraš na visokom nivou moraš pratiti svaki detalj. Sluša bosansku i latino muziku."

Istakla je i to šta se Džeki sviđa najviše vezano za Inter.

"To je svlačionica. Isto važa i za mene. Ostavio je prijatelje u Rimu, sada ih pronalazi ovdje. Tu je dobra grupa bivših Jugoslovena. Kolarov, Perišić, Brozović, Handanovič, svi žive blizu."

Džeki za sada ide zaista odlično u Interu. Već je uspio osvojiti i prvi trofej otkako je u Italiji, a to je domaći Superkup. Do sada je na cifri od 12 golova i sedam asistencija u svim takmičenjima.

Top Komentari

thekupus
Voli li sjediti na shishi ko Miralem? Možda i voli, ali to sebi ne dopušta, zato sa 36 godina igra u najboljem talijanskom timu, dok je Pjanić klupiran u Turskoj s 5 godina manje.
10 3
huba
Gospodin..
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi