Edin i Amra Džeko na fantastičan način proslavili deset godina veze

Ljubav koja traje

Edin i Amra Džeko na fantastičan način proslavili deset godina veze

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Edin Džeko punom parom priprema se s Romom za početak nove sezone.

Kako stvari stoje Džeku ćemo i naredne sezone gledati u dresu rimskog kluba što sigurno raduje njegovu suprugu Amru.

Amra ne krije da uživa u s porodicom u Rimu i da su se skrasili u glavnom gradu Italije zbog čega je Džeko prethodnih godina odbio nekoliko primamljivih ponuda.

Edinova i Amrina ljubav traje već godinama, a brak su krunisali s troje djece i iz dana u dan pokazuju da su stvoreni jedno za drugo.

Naime, oni su jučer proslavili deset godina svoje ljubavi, a Amra je Edinu priredila pravo iznenađenje.

Na jednoj plaži u Rimu ovaj bh. par je proslavio svoju godišnjicu, a fotografija koju je Amra objavila na društvenim mrežama oduševila je javnost.

Oglasi

Oni su bili obučeni u bijelo, a iza njih je bio natpis "Na tvojoj strani".

Kao što smo već napisali Edin i Amra su u braku od 2016. godine, te imaju troje djece: Unu, Danija i Daliju. Također, Amra iz prvog braka ima kćerku Sofiju.

Top Komentari

WOLF20
Jest je unovcila Amra malo je rec :)
7 1
celikze
djeca su preslatka ziva i zdrava bila
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi