Džeko otvara restoran, dao mu je neobično ime

U Dubrovniku

Džeko otvara restoran, dao mu je neobično ime

E. Škorić

Kapiten bh. nogometne reprezentacije Edin Džeko (35) otvara restoran u Dubrovniku.

Edin je prije dvije godine u ovom hrvatskom gradu na moru otvorio nargila bar zajedno s prijateljem, a sada će biti vlasnik steak housa, čiji naziv je otkriven na njegovom profilu na društvenoj mreži na Instagramu.

“Ezza je ime. Dubrovnik mjesto. Pratite nas”, poručio je Edin.

Kapiten Zmajeva je ranije potpisao ugovor za najam poslovnog prostora u elitnom dijelu Dubrovnika, na mjestu gdje je godinama bio poznati japanski restoran Takenoko.

Edin i Dubrovnik odavno imaju posebnu vezu, a tamo je napadač Rome često sa porodicom i prijateljima.

Investicije koje pravi jasno pokazuju kako je naš najbolji strijelac svjestan da igračka karijera neće još dugo trajati i da je vrijeme da se razmišlja o budućnosti.

Top Komentari

Slobodas
Otvori sta u BiH zaposli mlade **** te Dubrovnik
19 5
Soni
Ako njemu treba jos para pored svih dosadasnjih transfera onda malo li je pa jos treba.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi