Na rođendanskom slavlju u Ljubljani Edina Džeku je posebno "pogodila" jedna pjesma

Rodni grad se ne zaboravlja

Na rođendanskom slavlju u Ljubljani Edina Džeku je posebno "pogodila" jedna pjesma

E. Čaušević

Senijad Ibričić i Amra Džeko sinoć su u Ljubljani napravili zajedničko rođendansko slavlje.

Ibričić je prije nekoliko dana proslavio svoj 36. rođendan, dok je Amra 1. oktobra napunila 37 godjna.

Poznato je da su Ibričić i Džeko veliki prijatelji i da se često druže, te nije iznenađenje što su odlučili da organizuju zajedničko rođendansko slavlje na ovakav način.

Bh. napadač je tako dobio priliku da se malo opusti pred današnje okupljanje naše reprezentacije, a to je zaslužio nakon sjajnih igara koje je imao u dresu Intera.

Džeko je sinoć uživao u muzici, a prisutne je zabavljao bh. pjevač Adnan Nezirov koji je čini se napravio odličnu atmosferu.

Jedna pjesma je posebno "pogodila" Džeku i njegovu suprugu Amru, a riječ je o numeri Dine Merlina "Je l' Sarajevo gdje je nekad bilo".

[streamable]https://streamable.com/1dc6cg[/streamable]

Podsjećamo, Džeko je u subotu briljirao ne meču Sasuola i Intera gdje je bio najzaslužniji što je njegov klub uspio da dođe do preokreta i na kraju na Mapei stadionu slavi sa 2:1.

Dijamant je u igru ušao u 57. minuti i samo 33 sekunde kasnije postigao je gol za 1:1. U 78. minuti izborio je penal, pobjedu Interu donio je Lautaro golom sa bijele tačke.

Džeko briljira od dolaska u Inter jer je na sedam mečeva Serije A uspio zabiti već šest golova i dijeli prvo mjesto na listi strijelaca sa Cirom Immobileom.

Promo

Top Komentari

emanuelmacron
mogo je se taj rodjendan,slavit i u tom gradu sto ga zale u pjesmi, neserte vise sa tim laznim patriotizmom.
1 14
Mackintosh
Pogodila ga pjesma? Ono mogla je i konzerva
0 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi