Amra Džeko šetala ulicama Rima i pjevala pjesmu iz filma Toma, a Edin poručio: "Nisam s njima..."

Uživaju u glavnom gradu Italije

Amra Džeko šetala ulicama Rima i pjevala pjesmu iz filma Toma, a Edin poručio: "Nisam s njima..."

E. Čaušević

Edin Džeko je sa suprugom Amrom iskoristio slobodan dan kako bi posjetio Rim.

Džeko je šest godina proveo u Rimu dok je nastupao u dresu Rome i ne krije da je za njega ovaj grad drugi dom, te da se tu rado vraća.

Nakon što su igrači Intera dobili nekoliko dana slobodno Edin je sa suprugom Amrom iskoristio priliku da doputuje u Rim, a sinoć su svima dali do znanja da su u glavom gradu Italije.

Naime, Amra je jutros na Instagramu objavila nekoliko storyja koje su snimili sinoć dok su s još jednim prijateljem šetali po Rimu.

Amra i njen prijatelj su pjevali pjesmu iz filma Toma "Ponoć", a Džeko je bio zadužen da sve to snima i nije bio baš raspoložen za pjesmu.

"Kući smo u Rimu. Neka svi čuju da smo tu", prokomentarisala je Amra i pitala Edina što on ne pjeva.

"Ja nisam s njima", kratko je odgovorio Džeko uz osmijeh.

Top Komentari

root
A sta drugo pisat, neg vodit brigu jel dzekina zena piskila i kakila, kad smo najneuspjesnija drzava u sportu.
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi