Slavljenica je oduševljena: Amrin izraz lica najbolje govori koliko je sretna zbog novog poklona

Edinova supruga proslavila 36. rođendan

Slavljenica je oduševljena: Amrin izraz lica najbolje govori koliko je sretna zbog novog poklona

Edmir Škorić

Kapiten Rome Edin Džeko jučer je u kući imao slavljeničku atmosferu jer je njegova supruga Amra proslavila 36. rođendan.

Edin i Amra su, zajedno s djecom i prijateljima uživali u proslavi rođendana, a kapiten bh. reprezentacije je na društvenim mrežama objavio fotografiju. Nekoliko ih je objavila i sama slavljenica.

Osim toga, Amra se pohvalila prekrasnim poklonom za rođendan. Dobila je psića kojeg je odmah proglasila novim članom porodice.

Njen izraz lica sve govori...

Top Komentari

Adnanos
Vakat je zamijenit sa dvije od 18
5 1
Laola
Amra je i dalje top. I prije Džeke ostvarila sve u životu ima milione, sada se zaljubili skladan su par. Živjeli nam 100 godina
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi