10

Komentari (10)

Krivaja Zavidovići
Restoran poplavljen, a mladi Brajlović na Maldivima...
100488
dje je i sta radi Wanda,haman 2 dana niste nista o njoj pisali...sikiram se
Neko91
Sta li je i sa Dinom u zadruzi ?, tacno sve ove bitnije informacije ne dobijamo ?. ***** to sto imamo viceprvaka Europe u bilijaru, to se ne treba objavit, daj nam ove bitne sportske info ?.
King_Kenny
...joj seljaka majko mila,ko nama ovdje vedri i oblaci u ovoj drzavi,tesko nama...sve papak sa dna kace,dosli u Sarajevo s kesom u ruci iz nekih vukoj*bina.
Jupp
Who the ****k is Dino Brajlovic? Mislim fakat ne kontam stavljate naslov kao da je neki sportista/fudbaler, stavite sin od mesara, vlasnika restorana.. Portala i gofana
Brazuka
Nebitni likovi
zajid08
Ima li ijedna Dzekina slika bez ovog Adilovica....Pravi onaj šlepator...
enko
Eto slika sve govori ,pripreme reprezentacije u sarajevu umjesto u zenici u trening centru.obuces lagano trenerku i ides prosetati a zavrsis u stanu na privatnoj zurki.
Neko91
U zadnje 2 godine, 50% clanaka na portalu imaju "ozbiljnu" povezanost sa sportom.
19211921
Znaci clanak o nicemu. Kontam mladi Brajlovic iz Tuzla Citya
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.