Džeko ponovo "u najljepšem društvu": Djeca na Baščaršiji okupirala Dijamanta

Najveći fudbaler kojeg je ova zemlja dala

Džeko ponovo "u najljepšem društvu": Djeca na Baščaršiji okupirala Dijamanta

E. Ganibegović

Edin Džeko sinoć je bio junak pobjede reprezentacije Bosne i Hercegovine nad Finskom 3:2. 

Izborio je penal koji je u gol pretvorio Miralem Pjanić, a onda i sam postigao dva gola i tako postao najstariji strijelac u historiji reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Nakon utakmice Edin Džeko fotografisao se s mališanima ispred Bilinog polja, a bilo je tu i onih nešto starijih vjernih fanova, koji su ga strpljivo čekali da se pojavi sat vremena nakon utakmice.

Džeko i Pjanić su nakon utakmice još jednom pokazali svoju veličinu

Može biti slika sljedećeg: 8 ljudi, ljudi stoje i na otvorenom

Značilo je ovo i početak zasluženog odmora za Edina Džeku nakon naporne sezone u kojoj je osvojio dva trofeja s Interom (italijanski Kup i Superkup), te se s porodicom zaputio prema rodnom Sarajevu.

Danas je Dijamant odlučio da prošeta Baščaršijom, gdje su ga ponovo okupirala djeca.

Naravno, Edin ih je s osmjehom dočekao kako smo to od njega i navikli, a na Facebooku je objavio fotografiju s njima uz opis "u najljepšem društvu".

[facebook]https://www.facebook.com/edindzeko/posts/580619200086425[/facebook]

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi