Amra nasmijala fanove na Instagramu: Šta Džeko i Ibričić rade dok su im supruge u šopingu?

Objavila fotografiju s odmora

Amra nasmijala fanove na Instagramu: Šta Džeko i Ibričić rade dok su im supruge u šopingu?

Endin Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko dobio je konačno nekoliko dana odmora nakon duge sezone.

Džeko iza sebe ima uspješnu sezonu u Interu s kojim je uspio da osvoji Kup i Superkup Italije, ali nažalost u posljednjem kolu njegov tim je ostao bez Scudetta.

Bh. napadač je dobio nekoliko dana odmora prije okupljanja bh. reprezentacije u Zenici pred mečeve u Ligi nacija koje naš tim igra u junu.

Džeko je iskoristio priliku za kratki odmor s porodicom na kojem mu se priključio i vjerni prijatelj Senijad Ibričić.

Bh. fudbaleri našli su se u centru pažnje danas nakon što je Amra Džeko objavila fotografiju na Instagramu kojom je sve nasmijala.

Dok su Amra i Ibričićeva supruga zajedno sa ženskim članovima porodice bile u šopingu ona je objavila šta je za to vrijeme radila muška ekipa koja očekivano nije bila baš previše raspoložena za hodanje po radnjama i šoping.

Opis nije dostupan.

Top Komentari

King_Kenny
...koja papcina je ovaj Ibricic,tacno mu se na faci ksjmacarskoj vidi da je to seljacina sa dna kace...jos kad progovori,idnosno prokenja na ona usta,sve ti se samo kaze...jedan od meni najodvratnijih igraca koji su zaigrali za reprezentaciju...
4 14
Goran86
Sutanje balona se isplati a zene neka trose..treba podmiriti racun
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi