GTA VI uskoro dolazi, a prepoznajete li junaka sa slike?
Animacija Edina Džeke u GTA VI. Foto: Fenerbahce

Zanimljiva animacija

GTA VI uskoro dolazi, a prepoznajete li junaka sa slike?

Eldar Ganibegović

Godine 2013. svjetlo dana ugledala je igrica GTA V. Godinu i tri mjeseca kasnije objavljen je prvi trailer za nastavak igrice, odnosno GTA VI, a dan nakon toga na internetu kruže brojne druge animacije.

Sigurno da nema ljubitelja videoigrica, a da nije igrao ili makar čuo za jednu od nastavaka popularne igrice Grand Theft Auto, skraćeno poznate kao GTA.

San Andreas je u svoje vrijeme bio prava revolucija, a Rockstar Games nadmašio je kasnije sam sebe prvo s GTA IV, pa GTA V koji je objavljen u septembru 2013. godine.

Fanovi popularnog serijala konačno su dočekali trailer za sljedeći nastavak, GTA V. On je objavljen jučer, a djeluje gotovo pa nestvarnu za jednu videoigru.

Poznato je i da će ova igrica izaći 2025. godine, a dan nakon objave trailera vlada apsolutna pomama. Izuzetak nije ni sportski svijet.

Tako su u Fenerbahceu odlučili da objave animacije nekoliko prvotimaca. Tu je svakako i naš Edin Džeko, pogledajte kako izgleda.

Oglasi

Edin Džeko sinoć zabio novi gol

Inače, Edin Džeko sinoć je postigao četvrti gol za Fenerbahče u pobjedi 4:1 protiv Sivasspora, dok je zaslužan i za treći koji je bio autogol.

Sada Edin Džeko ima ukupno 13 golova i sedam asistencija na 19 utakmica za Fenerbahče. Zaista sjajan učinak za jednog 37-godišnjaka. Mnogo mlađi mu zavide. 

Novi gol i pobjedu, te povratak na prvo mjesto turske Super Lige proslavio je sa svojim najmilijima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi