Edin Džeko otvara restoran u objektu u kojem je prije dvije godine uživao Cristiano Ronaldo

Novi poslovni potez bh. napadača

Edin Džeko otvara restoran u objektu u kojem je prije dvije godine uživao Cristiano Ronaldo

E. Škorić

Bosanskohercegovački napač Edin Džeko otvara restoran u Dubrovniku.

Napadač Rome je, kako javlja Dubrovački dnevnik, pred potpisom ugovora za najam poslovnog prostora u Dubrovniku u kojem bi već ovog ljeta radio restoran.

Radi se u poslovnom prostoru u ulici Đela Jusića. Ugostiteljski objekat je smješten u elitnom dijelu grada, na Pločama, a prostor je to u kojem je nekoliko godina bio ugledni japanski restoran Takenoko, kojeg je držao ugostitelj Tomislav Đačić.

U tom restoranu je prije dvije godine boraivo Cristiano Ronaldo, koji je bio tada oduševljen. Portugalac je bio zakupio cijeli prostor i imao je samo riječi hvale.

Edin je jako vezan za Dubrovnik i privatno i poslovno. Prije šest godina kupio je vilu u Lapadu pokraj zemišlja svog bivšeg saigrača i kapitena Emira Spahića, a sa svojim prijateljem Mihom Obradovićem je prije dvije godine krenuo u ugostiteljske vode nakon što je otvorio kafić.

Džeko sa porodicom svako ljeto dolazi u Dubrovnik, a njemu će u otvaranju restorana pomoći Armin Hadžić, njegov prijatelj koji već ima ugostiteljski objekt Wok bar Snogu nedaleko od objekta u kojem će Džeko otvoriti restoran.

Top Komentari

SeoRusilac
Jarane otvori nešto i u Neumu :D
7 1
Trpim
I onako je on hrvstski nema veze Bosna ga samo besplatno reklamira. I onda nam prićaju idioti kako se u Bosnu neisplati ulagati. Kakobi ulago kad oni "bosanci" koji imaju kapitala odneseše u Hrvatsku. A i kad nešto u Bosni pokrene tuj opet profitira najviše hrvatska. Tako da je bosancima jedini spas ujediniti se sa hrvatskom i onako je cijela federacija njihova ili za njih radi.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti