19

Komentari (19)

Sanagoal
Dubrovnik je Bosanski samo što porez plaćaš u Zagrebu.
Trpim
I onako je on hrvstski nema veze Bosna ga samo besplatno reklamira. I onda nam prićaju idioti kako se u Bosnu neisplati ulagati. Kakobi ulago kad oni "bosanci" koji imaju kapitala odneseše u Hrvatsku. A i kad nešto u Bosni pokrene tuj opet profitira najviše hrvatska. Tako da je bosancima jedini spas ujediniti se sa hrvatskom i onako je cijela federacija njihova ili za njih radi.
Vrana
idi isprati prljavštinu ako se još uvijek može isprati! :)
Vrana
Nemoras brisati, necu sebi oci kopati a ni mojim! Nikad ti neces moći s mojim, nit neko od tvoji :) Moja famelija je zlatna, ti nažalost neznas, sta znaci famelija!
Dasler
@Vrana Druže šta je sa provopisom? Spavao na časovima maternjeg jezika?
Vrana
Da si s balkana, skontao bi! Posto koristis translator ispadne ti tako! Smijesan si, nije sve za translator :DD
Dasler
@Vrana O čemu pričaš ti uopšte tuljane jedan?
Dasler
@Vrana Pa možda mi shvatio da si pravilno napisao, ali obzirom da si nepismen teško se može izvući iz konteksta šta je pisao htio da kaže.
Vrana
Haha samo da ti je znati kako to zvuci, kako smijesno pises! Pa tako niko ne pise nit prica kod nas, samo translator tako pise! Veca ti je glupost nego vecina! Allaha mi mog
Dasler
@Vrana Možda u tvom okruženju (čitaj u kući) niko ne zna pisati/razgovarati pravilno :)
Ko zna odakle si ti "šljego" tako nepismen, ali takvi danas postaju funkcioneri, zato i jesmo na nivou Džibutija!
Dasler
@Vrana A za tebe bi bilo bolje da se uhvatiš google translete-a, ali vjerovatno bi i on zakazao, jer tvoj jezik je neprepoznatljiv za civilizaciju.
Vrana
E da si ti u mom okruzenju onda bi i ti skontao sta pišem, al vidi se da si nepisem! Pa ja bi skontao, svejedno kako bi napisao, jer to se zove pamet! Ti sto samo znas zbog translator, blago tebi! Uzivaj s translatorom, I idi pusi! Nemoj se praviti pametno, kad ti je mozak vec izyeban!
Dasler
@Vrana HAHA! KAKAV KLOC MAJKO DRAGA
Vrana
Uzivaj sam u svome malom svijetu xD allahimanet
SeoRusilac
Jarane otvori nešto i u Neumu :D
to_je_tako
Kome da otvori? Da ti da sok za 1,5 ili 2? Daj se uozbiljite molim te :D
makelele
Ma ja, trebo je u Doboju otvoriti japanski restoran
to_je_tako
ahahah to Makelelaga, potpisujem receno :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.