Edin Džeko uživa s prijateljima u Sarajevu, a jedna pjesma ga je posebno "pogodila"

Bh. kapiten se oporavlja od povrede

Edin Džeko uživa s prijateljima u Sarajevu, a jedna pjesma ga je posebno "pogodila"

E. Čaušević

Najbolji bh. fudbaler Edin Džeko nalazi se u Sarajevu gdje se oporavlja od povrede koju je zadobio na utakmici Roma - Cagliari.

Džeko je prije nešto više od sedam dana zadobio prelom jagodične kosti zbog čega nije mogao doći na okupljanje bh. reprezentacije za utakmice protiv Finske i Grčke.

Međutim, naš kapiten je bodrio Zmajeve u Zenici u velikoj pobjedi protiv Finske sa 4:1. Džeko se trenutno nalazi u Sarajevu i iskoristio je priliku za druženje sa svojim prijateljima koje ne viđa tako često zbog obaveza.

Džeko je sinoć bio na zanimljivoj zabavi sa svojim prijateljima i iskoristio je priliku da ponovo zapjeva. Sve to je zabilježio nekadašnji napadač Željezničara, Eldin Adilović, koji je video objavio na Instagramu.

Napadača Rome je posebno "pogodila" pjesma Kemala Montena "Sarajevo ljubavi moja", te je Džeko iz sveg glasa pjevao ovaj veliki hit o svom rodnom gradu.

Top Komentari

sloboda72
Džeko više nema šta da traži u ovoj reprezentaciji.
13 10
teddy sheringham
A znao je prvi potrčati da kaže da Lulić laže...
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi