Legenda i 121 ljubavnica: Sve mu se obilo o glavu kada ga je žena zatekla u komšijinoj kući
(AP Photo/Chris O'Meara)

Niko mu ravan nije

Legenda i 121 ljubavnica: Sve mu se obilo o glavu kada ga je žena zatekla u komšijinoj kući

Midhat Šljivak

Brojni sportisti su istinski stručnjaci za upropaštavanje veza i brakova, ali apsolutni pobjednik je čuveni golfer Tiger Woods koji je jednostavno lud za ženama.

Tiger Woods je jedan od najbogatijih sportista svijeta i samim tim ima lagan prolaz kod velike većine žena. On je to maksimalno iskoristio i doslovno je bio s kojom god bi to poželio.

Iako je bio pravi ženskaroš Tiger se odlučio oženiti. Zaljubio se u atraktivnu Šveđanku Elin Nordegren, dobio je dvoje djece, no nije mogao prestati gledati u druge žene.

Tokom braka s nesretnom Elin, uspio ju je prevariti čak 121 put. Praštala mu je sve i svašta dok ga nije zatekla s 21-godišnjom kćerkom njihovog komšije.

Od tog trenutka je odlučila da je dosta. Erin se pokupila i otišla i uzela mu je 'crno ispod nokta'. Stotine miliona legle su na račun nje i dvoje djece, a navodno je taj iznos oko 350 miliona dolara.

Oglasi

Činio je sve da je vrati. Međutim, Elin više ne želi ni čuti za povratak kod Woodsa koji je pokušao tugu zaliječiti s brojnim drugim ženama nakon što mu je supruga otišla.

"Nikad se nije oporavio nakon što ga je Elin ostavila. Izlazio je s mnogim modelima i poznatim curama, ali nijedna nije ostala više od jedne noći", tvrdi izvor blizak Woodsu.

[instagram]https://www.instagram.com/tigerwoods/?img_index=1[/instagram]

Interesantna je kako je Elin jednom prilikom Woodsa u ranim jutarnjim satima jurila po kući golf palicom. Desilo se to nakon što mu je pronašla poruke s drugom ženom, a zbog jedne poruke je eksplodirala.

"Ti si jedina koju sam ikad volio", napisao je Tiger jednog od ljubavnica nakon čega je Elin uzela stvari u svoje ruke i počela je juriti muža po vili.

On je uspio pobjeći iz kuće. Sjeo je u automobil, jurio je velikom brzinom i doživio je tešku saobraćajnu nesreću iz koje je jedva ostao živ.

Elin ga je na kraju i spasila pozivajuću Hitnu pomoć i razbijanjem stakla na automobilu, ali više nije željela da čuje za legendarnog golfera i otišla je svojim putem.

Tiger je liječio tugu s drugim ženama, ali očigledno je nikad neće izliječiti.

Oglasi