Kožna haljina jedva obuzdala grudi engleske novinarke, ušla je u dvoranu, a onda je počeo šou!

Emma Jones u centru pažnje

Kožna haljina jedva obuzdala grudi engleske novinarke, ušla je u dvoranu, a onda je počeo šou!

Endin Čaušević

Engleska novinarka Emma Jones izazvala je sinoć "zemljotres" na jednom borilačkom takmičenju jer se pojavila u izazovnom izdanju, a u dvorani nije bilo muškarca koji se nije okrenuo za njom.

Ona je postala popularna prije nekoliko godina jer je radila na Leeds TV, a svojim izgledom privukla je veliku pažnju javnosti.

Emma je godinama radila za Leeds TV i ne krije da je veliki fan tog kluba, no nedavno je napravila iskorak u karijeri i prešla na BBC jer je to bio poziv koji se jednostavno nije mogao odbiti.

Svojim izazovnim izgledom privlači pažnju gdje god se pojavi, a to se najbolje vidjelo sinoć na jednom borilačkom takmičenju gdje je bila gošća, te je odlučila da ponosno pokaže svoje atribute.

Ona je prije dolaska u dvoranu na Instagramu pokazala kakav stajling je pripremila za tu noć, a muški dio publike ostao je bez komentara kada je vidio Emmu u njenom izazovnom izdanju.

Oglasi

Engleska novinarka je u crnoj kožnoj haljini pokazala svoj duboki dekolte, a haljina je jedva "zadržala" njene grupi.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CzO7HKxsull/[/instagram]

Po dolasku u dvoranu ona je bila u centru pažnje, a mnogi su je snimali i objavljivali na društvenim mrežama kako bi pokazali da Emma nikada ranije nije bila u javnosti u tako izazovnom izdanju.

Na fotografiju koju je objavila na Instagramu dobila je preko 20.000 lajkova i 700 komentara, a očekivano svi su ponajviše komentarisali njene atribute.

Inače, Emmu na toj drutšvenoj mreži prati preko 400.000 ljudi i ne objavljuje baš tako često izazovne fotografije, ali ovaj put se nije mogla suzdržati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi