Novinarka godinama krije svoj duboki dekolte, no više ne može da odoli i muškarce je bacila u trans!

Emma Jones uživa na ljetnom odmoru

Novinarka godinama krije svoj duboki dekolte, no više ne može da odoli i muškarce je bacila u trans!

Endin Čaušević

Poznata engleska novinarka Emma Jones proslavila se prije nekoliko godina kada je radila za Leeds TV i svojim izgledom oduševila je muški dio publike. Ubrzo nakon toga dobila je posao na BBC-u, te je postala planetarno popularna.

Emma je jedna od najpopularnijih sportskih novinarki na svijetu, a proslavila se na Leeds TV gdje je radila nekoliko godina.

Ona ne krije da je Leeds United ekipa za koju navija, a taj klub pomogao joj je da ostvari sjajnu karijeri. Nakon nekoliko godina na Leeds TV skrenula je pažnju mnogih engleskih televizija, a nakon toga stigao je poziv s BBC-a.

Emma se nije dugo mislila i odlučila je da preseli u London, te prihvati ponudu ugledne televizije. Na BBC-u ima i emisiju posvećenu Premiershipu, te joj je fudbal i dalje ostao prva ljubav i glavna opsesija na poslu.

Naravno, jasno je da je Emma svojim sjajnim izgledom privukla dosta muške publike, a u prvom planu bili su njeni atributi, odnosno grudi.

Oglasi

U javnosti i na društvenim mrežama se trudi da to ne pokazuje tako često i očito, no nekada i ona ne može odoljeti čestim komentarima muškog dijela publike da ih "počasti" s nekoliko izazovnih fotografija.

Ona se našla danas u centru pažnje jer je objavila nekoliko fotografija u dubokom dekolteu, te je bacila u trans svoje fanove na Instagramu.

Emma se trenutno nalazi na odmoru i puni baterije za novu sezonu Premiershipa, a nakon godina odoljevanja više nije mogla da izdrži, te je objavila fotografije na kojima su njene grudi ovaj put bile u prvom planu.

Ovu poznatu novinarku na Instagramu prati skoro 400.000 ljudi, a na fotografije koje je danas objavila već je dobila skoro 27.000 lajkova i hiljadu komentara.

Top Komentari

user1582456981
Zalosno koliko pisete o skinutim rospijama i koje kakvim zenama et ja nisam ostao bez daha, bolje da apelujete za bolje sutra bh sporta i to promovisete da svako drugi dan spomenete Lanu Pudar a nee razgolisene sponzoruse.
1 0
Sioux1921
Bolje promjenite ime stranice jer ovaj ss je sve osim sportskog portala
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije