Zgodna crnka se skinula na proslavi titule: "Osjećala sam se silovano"

Navijačica Napolija stekla popularnost

Zgodna crnka se skinula na proslavi titule: "Osjećala sam se silovano"

Edmir Škorić
Teme:

Na nedavnoj proslavi Napolijeve titule pažnju je privukla Emy Buono, navijačica novog šampiona Italije i poznata influencerica.

Napoli je ove sezone izdominirao Serijom A i na kraju uvjerljivo došao do naslova koji se čekao 33 godine. Nakon remija s Udineseom (1:1) počelo je veliko slavlje početkom maja u Napulju.

Cijeli grad je izašao na ulice kako bi se proslavilo toliko dugo očekivano prvenstvo. Cijelu noć se slavilo, desetine hiljada sretnih navijača nije moglo da propusti takav trenutak.

Ipak, jedna od navijačica otišla je korak dalje. Ona je bila u takvoj euforiji da se skoro gola skinula i takva slavila. Naravno, ubrzo je postala hit i na internetu, a na ulicama Napulja muškarci nisu skidali pogled s nje, dok su je neki čak i dodirivali.

Na nekim snimkama vidi se kako je muškarci prolaze i udaraju po zadnjici dok je dečko nosi na ramenima. Nekoliko dana nakon ovih događaja Buono se oglasila i izjavila da joj se ponašanje muškaraca baš i ne sviđa.

Oglasi

“Posljednjih nekoliko dana nisam se osjećala dobro zbog kritika koje su mi upućene. Osjećala sam se silovano. Istina je da sam se skinula, ali to ne znači da sam svoje tijelo htjela dati drugima. Mislim da je to pretjerivanje. Ljudi koji su prolazili ljubili su me i udarali po zadnjici. Skinula sam se gola zbog titule koju smo čekali 33 godine. Svlačenje znači ne dopustiti drugima da vas dodiruju. Ako me diraš bez dopuštenja, kršiš određena pravila", rekla je u objavi na Instagramu.

Iako je Napoli već osigurao naslov prvaka, ne namjeravaju prestati pobjeđivati. U prošlom kolu golom Victora Osimhena pobijedili su Fiorentinu rezultatom 1:0.

Danas od 15 sati odmjeravaju snage sa ekipom Monze, a naravno bit će u potpunosti rasterećeni.

Top Komentari

MaDaj
Znaci došli smo do toga da se skidaju Gole i onda optužuju nas da “gledamo”
4 0
Arnel925
Ovo je kao djetetu daš slatkiš ispod nosa i kažeš nemoj jesti. A djete željno nije jelo godinu dana. I poslje kažeš pa sto si pojeo. Mrs u PM. Obuci se ako nećeš da te diraju i da ti ljube i krizu dupe.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi