Na terenu je čudo, a van njega još veće - Privatni život Victora Osimhena nešto je zaista posebno
Victor Osimhen je na terenu prava zvijer, a van terena momak za primjer svima (Foto: Instagram)

Sjajni Nigerijac

Na terenu je čudo, a van njega još veće - Privatni život Victora Osimhena nešto je zaista posebno

M. Šljivak

Nigerijski napadač Victor Osimhen (24) igra čudesno u dresu Napolija i vodi ovaj tim prema tituli prvaka Italije. Ovaj 24-godišnjak na terenu radi zaista čudesne stvari, ali van njega vodi miran i povučen život  s djevojkom Stephanie i kćerkom Hayley.

Victor Osimhen zadivio je fudbalski svijet čudesnim nastupima u dresu Napolija i već se spominje da bi Nigerijac tokom ljeta mogao napraviti jedan od najvećih transfera ikad.

Osimhen na terenu briljira. Nezaustavljiv je po protivničke odbrane, a i van terena je nešto zaista posebno i vodi istinsku brigu da zaštiti privatnost sebe i svoje porodice.

Victor s partnericom Stephanie i kćerkom Hayley živi u mirnom naselju Viale Costa. Uglavnom vrijeme provodi kući i rijetkost ga je vidjeti na ulicama Napulja.

Sam je sebi Osimhen ograničio izlaske. Nikada ga nećete vidjeti u ludim noćnim provodima, a kući napušta samo kada ide u crkvu ili kod frizera.

Oglasi

Osimhen porodicu često vodi u London i Pariz. U ovim gradovima može mirno šetati jer ga tamo još uvijek ne prepoznaju kao što bi to bio slučaj u Italiji i zbog toga su izleti jako česti.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CoBMzHtD11n/[/instagram]

Sjajni napadač želi potpuno zaštiti porodicu. Zbog toga ne postavlja fotografiju žene i djeteta na društvenim mrežama i tako ih je dodatno zaštitio od potencijalnih nevolja.

Treba istaći da je Osimhen i veliki dobrotvor. Često donira hranu i novac za beskućnike čije je porijeklo uglavnom iz Afrike i koji žive u distriktu Vatso u Napulju.

Dani u Napulju vjerovatno će biti najmirniji za Osimhena i njegovu porodicu u ostatku karijere. Odlazak u Englesku definitivno bi otkrio mnogo toga, a upravo s Ostrva postoji veliki interes za njega.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CmzT2_8DWID/[/instagram]

Manchester United i Chelsea silno žele Nigerijca. Spremni su platiti i traženih 150 miliona eura za njega, a veliki rival im je francuski prvak PSG, koji Osimhena želi za sebe.

Ove sezone u dresu Napolija čudesni napadač je postigao 25 pogodaka i dodao je pet asistencija u 29 nastupa za tim s 'Maradone'.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti