Tanya digla Apenine na noge: U džamiji pokrivena od glave do pete, u studiju sijeva na sve strane

Sve je počelo kad je postalo jasno da će Napoli biti prvak

Tanya digla Apenine na noge: U džamiji pokrivena od glave do pete, u studiju sijeva na sve strane

Admin Čaušević
Teme:

Italijani su uvijek imali atraktivne tv voditeljice. Nekada je to bila Ilary Blasi, zatim Ilaria D'Amico, pa Diletta Leotta, a sada primat preuzima djevojka čije prezime u prevodu sa italijanskog na bosanski jezik znači mačka. 

Tanya La Gatta je voditeljica o kojoj se već danima priča u Italiji i može se reći da predstavlja novu generaciju atraktivenih žena u tv studijama na Apeninima.

Rođena u Napulju Tanya je uglavnom bila angažovana kao hostesa na raznim događajima, kao što su filmski festivali, dok se u produkciji RAI televizije okušala u jednom filmu.

Kao TV voditeljica je počela raditi jesenas i voditeljica je emicije Energia Azzurra koja je posvećena isključivo Napoliju i dešavanjima u tom klubu.

Za nju je to bilo prvo iskustvo kao voditeljici te se za sada odlično snašla u velikom izazovu te ima samo pohvale za svoj rad.

Oglasi

Prije nekoliko dana Napoli je nakon tri decenije čekanja postao prvak Italije, a Tanyja je na sebe privukla veliku pažnju atraktivnim izdanjem.

U jednoj od emisija zanosa plavuša se pojavila u crnoj haljini sa dubokim rezom, dok je do izražaja došao i njen dekolte.

Na taj način je oduševila sve svoje fanove kao što je bio slučaj i u četvrtak navečer kada je i zvanično osvojena titula. Kolege voditelji su je čak nosali na rukama u studiju.

I dok u studiju sijeva na sve strane, Tanyja je u martu pokazala veliko poštovanje prema islamskoj religiji kada je bila u posjeti saudijskom polustrvu.

Italijanka je obišla nekoliko džamija poput onih u Omanu i Abu Dhabiju te je bila obučena u skladu sa islamskim propisima.

Inače, Tanya je na odmoru u zemljama Perzijskog zaljeva bila u društvu svog dečka Giuseppe Massara koji je uspio osvojiti njeno srce.

Top Komentari

makelele
Blejačica
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi