Manekenka 'ulovila' Endricka (17): "Vidjela sam ga i odmah sam znala da je on ljubav mog života"

Zajedno će put Madrida

Manekenka 'ulovila' Endricka (17): "Vidjela sam ga i odmah sam znala da je on ljubav mog života"

E. Škorić

Jedan od najtalentovanijih fudbalera na svijetu bez dileme je brazilski napadač Endrick koji ima samo 17 godina, a posljednjih dana je u centru zbivanja zbog pogodaka koje je postigao.

Endricka ćemo od ljeta gledati u dresu Real Madrida, koji je odavno osiguaro njegov dolazak iz Palmeirasa, gdje je tinejdžer pisao historiju i u ranoj dobi karijere pokazivao zavidne fudbalske vještine.

Nedavno je postigao prvijenac za Brazil na legendarnom Wembleyju protiv Engleske, potom je ušao na poluvremenu meča protiv Španije u Madridu na svom budućem stadionu Santiago Bernabeu i ponovo pogodio, a sinoć zabio i za Palmeiras.

Odličnim igrama je skrenuo pažnju na sebe, a vrlo važnu ulogu u njegovom životu ima i njegova djevojka Gabriely Miranda. Ovaj 20-godišnja manekenka brazilskog porijekla je također navijačica Palmeirasa i ne smeta joj što ljubi mlađeg i maloljetnog muškarca.

Ona je utakmice Palmeirasa gledala i prije nego je brazilski klub doveo Endricka. Sada će zajedno otputovati u Madrid gdje će on igrati za Real i naravno nastaviti da gradi svoju veliku karijeru, nadajući se samo kako će ga sve povrede zaobići.

Ono što rijetki znaju jest da je veza mladog, sada već slavnog para započela okladom. “Kada sam prvi put vidjela Endricka, nisam ni znala da je on fudbaler. Bila sam u trgovačkom centru i sjedila sama, pogledala sam ga i pomislila 'kako divan čovjek'. Ima zavodljiv pogled i karakter, vidjela sam da je on čovjek mog života i moje budućnosti. Onda sam otkrila da je on igrač Palmeirasa", objasnila je u sesiji pitanja i odgovora na svom Instagram računu.

Njih dvoje su zajedno večerali dok su gledali fudbalsku utakmicu. I, iako se već činilo da stvari idu dobro, Miranda se kockala rekavši mu da će, ako Cuiaba pobijedi Botafogo, početi izlaziti. "Cuiabá je pobijedila. Zahvaljujući Cuiabi, zajedno smo”, dodala je.

I Endrick i Gabriely također dijele važnu vjeru u Boga koju očituju na svojim društvenim mrežama svaki put kad imaju priliku. Zapravo, manekenka je podijelila scenu utakmice na Bernabéuu uz stih iz Biblije: " I iznad svega toga obuci se u ljubav, koja je veza jedinstva."

Na svom Instagram računu predstavlja se kao "strastvena o Isusu" i već ima više od pola miliona pratitelja. Njezine publikacije prikazuju manekenske fotografije, kao i one improvizirane s njenih putovanja s budućim napadačem Real Madrida.

Ne nedostaje ni onih fotografija u dresu Palmeirasa, ali manekenka će za koji mjesec promijeniti navijački dres i viđat ćemo je često na stadionu Reala u bijelim dresovima.

Top Komentari

Mel_Glupsonn
Hehehe jest sladak djeckic nema sta ..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi