Endrick priznao da ima ugovor o vezi s Mirandom: "Ona mora da mi..."

Endrick priznao da ima ugovor o vezi s Mirandom: "Ona mora da mi..."

Edmir Škorić

Brazilska senzacija Endrick (17) otkrio je da su on i njegova djevojka potpisali 'ugovor o vezi' koji sadrži nekoliko bizarnih klauzula.

Endrick ima samo 17 godina, ali već je izrastao u vrhunskog fudbalera, ali i ozbiljnog muškarca koji pokraj sebe ima manekenku Gabriely Mirandu (20), s kojom je u vezi već neko vrijeme. Ona ga je bodrila na utakmicama Palmeirasa, a zajedno s njim će put Madrida, pošto je čudesni napadač potpisao za Real za koji će igrati od ljeta.

Endrick je pružao sjajne igre za Palmeiras, ali je njegov talent svima bio jasan kada je nedavno u seniorskom derbiju za Brazil protiv Engleske na Wembleyju prošlog mjeseca postigao sjajan gol, a potom nekoliko dana kasnije i protiv Španije.

Sa samo 16 godina je debitovao za Palmeiras, a u decembru 2022. godine postao je svjetska senzacija nakon što je plasirana vijest o transfer uu Real Madrid. Naravno, čekalo se da napuni 18 godina da bi došao u Španiju.

Iako se često evropski klubovi uzdaju u južnoameričke talente, naravno da je riskantno potpisati igrača od 16 godina za više od 60 miliona eura, ali u Madridu su čvrsto uvjereni da neće zažaliti i da će to biti jedna od najboljih klupskih investicija.

Oglasi

Dok svi čekaju Endrickove prve nastupe za Real, on trenutno u Brazilu uživa sa lijepom Mirandom, a mediji su sada otkrili da postoji "ugovor o vezi" između ovo dvoje mladih ljudi. On sadrži nekoliko klauzula ili stavki, a ono što obavezno moraju da rade oboje je da svakog dana izgovaraju "volim te".

"Ona mora da mi govori volim te, ja njoj isto, inače bismo oboje prekršili pravila", priznao je mladi napadač.

Postoje neke ozbiljnije odredbe, uključujući zabranu bilo kakvog oblika ovisnosti i drastične promjene ponašanja. U intervjuu za CazeTV ranije ove godine, napadač je objasnio svoju odluku da ne pije alkohol.

“Ne želim piti jer, nažalost, s obzirom na stvari koje sam doživio u svojoj porodici, znam da alkohol nije za mene”, rekao je.

Interesantno da postoje zabranjene riječi u dopisivanju Endricka i Mirande, a neke od njih su: hm, hm, u redu, ljepota ili kkk.

Ko god se ne pridržava tih pravila, mora dati drugoj osobi šta god želi na kraju mjeseca. Endrick je priznao da je dobio nekoliko Iphonea od svoje drage jer je jednom prilikom kršila pravila njihovog "ljubavnog ugovora".

'Ugovor' o vezi možda je došao iz dobrih namjera, ali menadžer Palmeirasa Abel Ferreira zabrinut je zbog medijske pozornosti koju privlači Endrickov osobni život.

"Nadam se da će on (Endrick op.a) ostati usredotočen na fudbal i da ga neće ometati druge stvari", rekao je Ferreira nakon poraza Palmeirasa od Internacionala ove sedmice, dodavši: "Ako želite doseći više razine, morate se usredotočiti na ono što je bitno."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi