Englezi otkrili: Guardiola na bizaran način pokvario četiri skupocjena automobila

Baš je loš vozač

Englezi otkrili: Guardiola na bizaran način pokvario četiri skupocjena automobila

Endin Čaušević

Engleski mediji jučer su objavili priču o Pepu Guardioli koji nije baš uzoran vozač.

Guardiola je sigurno jedan od najboljih trenera svijeta, ali što se tiče vožnje i pažnje prema automobilima tu baš nije najbolji. Još od Barcelone ga krasi reputacija lošeg vozača, a to je dokazao i u Enleskoj.

Trener Manchester Cityja uspio je pokvariti četiri skupocjena automobila i to na poprilično bizaran način. Posljednji koji je "nastradao" bio je Mercedes GLE koji košta oko 80.000 funti.

The Sun je otkrio da je razlog kvara skoro svih ovih automobila činjenica da Guardiola sipa pogrešno gorivo. Kada vozi benzinca sipa dizel gorivo, a kada je za volanom "dizelaša" onda sipa benzin što je zaista bizarno.

No, očito da to Guardioli nije baš problem, a u Manchester Cityju čak su mu predlagali da angažuje vozača. no on je to odbio.

Top Komentari

United_HZ
Može mu se jbg
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi