Glamur i luksuz je ne zanimaju: Ovo je djevojka fudbalera koji je potpisao najveći ugovor ikad!

Izgleda normalno i ne leti za slavom

Glamur i luksuz je ne zanimaju: Ovo je djevojka fudbalera koji je potpisao najveći ugovor ikad!

A. Čaušević

Termin WAG za žene i djevojke fudbalera je postao ustaljen već decenijama, obično se radi o pripadnicama ženskog spola koje žive na visokoj nozi i obilato koriste bogatstvo svojih partnera. Međutim, ima i onih koje taj stil života i ne privlači.

Prije nekoliko dana dečko joj je potpisao ugovor vrijedan 220 miliona eura, a ona se u javnosti pojavila obućena kao "normalni" ljudi. Bez skupe odjeće, glamuroznog nakita koji se ističe ili visokih poteptica...

Za dečka koji osvaja fudbalski svijet može se reći da možda i najprirodniju djevojku kada su u pitanju najveće zvijezde današnjice.

Napadač Manchester Cityja, Erling Haaland, nastoji da vezu sa svojom djevojkom Isabel Haugseng Johansen drži daleko od očiju javnosti, pogotovo od fotoparata brojnih paparazzija koji ga prate.

Mlada djevojka je atipična WAGsica i život na visokoj nozi nije ono što je zanima 

Posljednji put su u javnosti ulovljeni još krajem decembra kada su slavili Nou godinu. Prošlo je skoro četiri mjeseca otkako su se pojavili zajedno u javnosti.

Bilo je to u Londonu na jednom događaju kojeg je organizovao Nike nakon što je Haaland potpisao najveći sponzorski ugovor u historiji fudbala.

Oglasi

Isabel ima 18 godina, odrasla je u mjestu Bryne sa svojim dečkom, a vjeruje se da izlaze otkako je napadač potpisao za Borussiju Dortmund.

Živi skromno i ponizno. Nema uopšte prevelike zahtjeve. Glamur i luksuz joj i nisu previše zanimljivi što i govori njen stil oblačenja.

Haaland i djevojka su fotografisani u Londonu

Dosta je djevojaka koji su sa fudbalerom u vezi radi slave, popularnosti, ali i novca. Za Isabel važi potpuno suprotno.

Podsjećanja radi, Haaland je nakon nekoliko mjeseci pregovora pristao ugovor sa Nikeom. Amerikanci će mu u narednih 10 godina godišnje plaćati oko 23 miliona eura.

S obzirom da ima 22 godine, Haaland je sadašnjost, ali i budućnost fudbala pa i ne čudi zašto je Nike izabrao baš njega za ovaj zaista nevjerovatan ugovor.

Top Komentari

nakopitam
Hahahaha Pa kako haalandova djevojka, kada on voli muske?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi