Momci su nestrpljivi, ali Eugenie im je dala riječ...

Ubrzo 'dejtovi'

Momci su nestrpljivi, ali Eugenie im je dala riječ...

E. Škorić

Kanadska teniserka Eugenie Bouchard izuzetno je popularna zbog stvari koje radi na Instagramu, zbog čega je sve manje smatramo teniserkom, a sve više zabavljačicom.

Zbog svog atraktivnog izgleda ima ogroman broj fanova na društvenim mrežama, a kako često objavljuje fotografije koje nazivamo provokativnima, to nije ni čudo. Uostalom, zgodna Kanađanka nudi mogućnost fanovima da budu s njom barem za jednu noć.

Tako je nedavno dobila 85.000 dolara za izlazak, a novac je išao u humanitarne svrhe. Dečko koji je uplatio novac kako bi noć proveo sa Eugenie je John Goehrke, a kada će biti organizovan taj 'dejt' i još nekolicina sličnih?

"Prihvatila sam neke internetske spojeve i jedva čekam da se dogode. Ti momci neka budu mirni, čim prođe ovaj period koronavirusa, izaći ću van s onima s kojima sam dogovorila sastanke", kazala je Eugenie.

Kanađanka je također iznijela svoje mišljenje o društvenim medijima: "Ima puno pozitivnih stvari na društvenim medijima i u osnovi, kada imate neprijatelje, to znači da nešto dobro pravite u svom životu".

Bouchard je prije šest godina bila peta teniserka svijeta i to je njen rekord, a 2014. godine igrala je finale Wimbledona. No, ispala je iz Top 100 odavno, ali definitivno je jedna od najpoznatijih teniserki na Instagramu i društvenim mrežama.

Top Komentari

@dn@n
Jel samo kafa i to... Ili se podrazumijeva sex :)
3 0
miki30
Dooosadniii sa tom pričom, već 100 put objavili
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi